KÜTÜK AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Yaşam 29.09.2017 - 14:41, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2141+ kez okundu.
 

KÜTÜK AİLESİNİN ACI GÜNÜ

ilçemizin sevilen iş adamlarından, yardımseverliği, tevazulu
KÜTÜK AİLESİNİN ACI GÜNÜ Mahmut Kütük Hacılar’da toprağa verildi. ilçemizin sevilen  iş adamlarından, yardımseverliği, tevazulu şekilde yaşamı ile çevresinde ve iş hayatında sevilen bir kişi olan  Mahmut Kütük (47) geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Hacılar Camikebir Camisinde Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazına, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Kayseri Sanayi Odası Meclis Başkanı Abidin Özkaya, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Övüç, Hacılar Belediyesi eski Başkanı Ahmet Herdem, işadamları ve merhumun yakınları katıldı.  47 yaşında hayatını kaybeden Mahmut Kütük, kılınan cenaze namazının ardından Hacılar mezarlığında toprağa verildi.
ilçemizin sevilen iş adamlarından, yardımseverliği, tevazulu

KÜTÜK AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Mahmut Kütük Hacılar’da toprağa verildi. ilçemizin sevilen  iş adamlarından, yardımseverliği, tevazulu şekilde yaşamı ile çevresinde ve iş hayatında sevilen bir kişi olan  Mahmut Kütük (47) geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.
Hacılar Camikebir Camisinde Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazına, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Kayseri Sanayi Odası Meclis Başkanı Abidin Özkaya, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Övüç, Hacılar Belediyesi eski Başkanı Ahmet Herdem, işadamları ve merhumun yakınları katıldı. 
47 yaşında hayatını kaybeden Mahmut Kütük, kılınan cenaze namazının ardından Hacılar mezarlığında toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.