MECLİS ÜYELERİ ERCİYES HACILAR KAPI'DA

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2015 - 11:33, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2726+ kez okundu.
 

MECLİS ÜYELERİ ERCİYES HACILAR KAPI'DA

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, AK Parti Hacılar İlçe Başkanı Hüdai Barut ve Belediye Meclis Üyeleri,
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, AK Parti Hacılar İlçe Başkanı Hüdai Barut ve Belediye Meclis Üyeleri, Erciyes Hacılar Kapı'da faaliyet gösteren Gondol Cafe sahipleri Nevin ve Nükhet Erdenler ile Amalia Otel Genel Müdürü Cemal Solmaz'ı ziyaret etti. Amalia Oteli gezen Başkan Ekici, İlçe Başkanı Barut ve Meclis Üyeleri, daha sonra Gondol Cafe tarafından oluşturulan Hacılar Köşesinde çalışmalar hakkında bilgiler aldı.Başkan Ekici, Erciyes Hacılar Kapı'nın yerli ve yabancı turist çekebilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.  
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, AK Parti Hacılar İlçe Başkanı Hüdai Barut ve Belediye Meclis Üyeleri,

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, AK Parti Hacılar İlçe Başkanı Hüdai Barut ve Belediye Meclis Üyeleri, Erciyes Hacılar Kapı'da faaliyet gösteren Gondol Cafe sahipleri Nevin ve Nükhet Erdenler ile Amalia Otel Genel Müdürü Cemal Solmaz'ı ziyaret etti. Amalia Oteli gezen Başkan Ekici, İlçe Başkanı Barut ve Meclis Üyeleri, daha sonra Gondol Cafe tarafından oluşturulan Hacılar Köşesinde çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Başkan Ekici, Erciyes Hacılar Kapı'nın yerli ve yabancı turist çekebilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.