MHP HACILAR TEŞKİLATI MHP KOCASİNAN TEŞKİLATINI HACILARDA AĞIRLADI

Siyaset 12.03.2018 - 09:55, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2355+ kez okundu.
 

MHP HACILAR TEŞKİLATI MHP KOCASİNAN TEŞKİLATINI HACILARDA AĞIRLADI

Milliyetçi Hareket Partisi, Kocasinan ilçe Başkanı H. Ali Doğan
. Milliyetçi Hareket Partisi, Kocasinan ilçe Başkanı H. Ali Doğan ve ilçe yöneticileri, MHP Hacılar ilçe başkanı Mustafa Baloğlu tarafın Hacılar ilçe teşkilatında verilen yemekte bir araya geldiler. Hacılar ilçe başkanı Mustafa Baloğlu Hacılar ilçe teşkilatı olarak, teşkilatlarımızla istişareler yapmak ilçe teşkilatlar arasında yapılacak olan çalışmalarında, daha koordineli ve istişareli yapılması için belli aralıklarla bu toplantıları düzenlemekteyiz dedi. Yapılan toplantıya katılan Kocasinan ilçe başkanı H. Ali Doğan Hacılar ’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, b u toplantıları teşkilatlar arasında kaynaşmaya katkı sağlayacağını belirterek toplantıyı düzenleyen Hacılar ilçe başkanı Mustafa Baloğlu’nun  konuk severliğinden  dolayı memnuniyetlerini belirtti.
Milliyetçi Hareket Partisi, Kocasinan ilçe Başkanı H. Ali Doğan

.

Milliyetçi Hareket Partisi, Kocasinan ilçe Başkanı H. Ali Doğan ve ilçe yöneticileri, MHP Hacılar ilçe başkanı Mustafa Baloğlu tarafın Hacılar ilçe teşkilatında verilen yemekte bir araya geldiler. Hacılar ilçe başkanı Mustafa Baloğlu Hacılar ilçe teşkilatı olarak, teşkilatlarımızla istişareler yapmak ilçe teşkilatlar arasında yapılacak olan çalışmalarında, daha koordineli ve istişareli yapılması için belli aralıklarla bu toplantıları düzenlemekteyiz dedi. Yapılan toplantıya katılan Kocasinan ilçe başkanı H. Ali Doğan Hacılar ’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, b u toplantıları teşkilatlar arasında kaynaşmaya katkı sağlayacağını belirterek toplantıyı düzenleyen Hacılar ilçe başkanı Mustafa Baloğlu’nun  konuk severliğinden  dolayı memnuniyetlerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.