MİNİKLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Yaşam 19.05.2018 - 08:08, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2766+ kez okundu.
 

MİNİKLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Hasçelik Ana Okulu Müdiresi İlknur Şen
  ·  Geleneksel hale gelen ve bu yıl 11’cisi düzenlenen Hacılar Okul Öncesi Çocuk Şenliği yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Minik çocukların tüm hünerlerini sergilediği program renkli görüntülere sahne oldu.  Hacılar Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen, Belediye Başkanı Doğan Ekici,İlçe Jandarma Komutanı Muhittin Doğan, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Okul öncesi eğitimin insan gelişiminin en duyarlı bölümünü oluşturduğuna dikkat çeken Hasçelik Ana Okulu Müdiresi İlknur Şen,yaptığı konuşmada “Bu yaştaki çocuklarımızın ortak özellikleri sonsuz merak ve öğrenme duygusudur. Bizler de okul öncesi eğitiminin önemini belirtip kavratmak birlik beraberliği kuvvetlendirmek ve sosyal yapıyı geliştirmek için önemli olan bu unsurları oyunla birleştirerek onları daha zengin bir öğrenme ortamı sunmaya çalıştık.” dedi. Daha sonra kürsüye gelen ve Okul öncesi eğitim döneminin, insanın sosyal ve zihinsel oluşumunun en önemli aşaması olduğuna vurgu yapan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, “Erken yaşta başlanan eğitim, çocukların gelişimine katkı sağlamaktadır. Bizler de çocuklarımız için elimizden ne gelirse yapmaya gayret ediyoruz. İlçe Kaymakamlığımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle eğitimin yükseltilmesi noktasında, çocuklarımızın eğitime olan ilgi ve alakasının arttırılması noktasında her türlü imkânı seferber etmiş haldeyiz.” şeklinde konuştu. Hacılar Okul Öncesi Çocuk Şenliğinde son olarak kürsüye gelen Kaymakam Haluk Sezen ise yaptığı konuşmada “Bugün ben burada çok mutlu oldum. Sizlerin evlatlarınızla gurur duydum. Öğretmenlerimin yetiştirdiği öğrencilerimle gurur duydum. Rabbime şükürler olsun ki böyle evlatlar yetiştirdiniz. Siz öğretmen arkadaşlarım böyle güzel evlatlara yetenek ve kabiliyet kazandırdınız. Ben bütün çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum. Öğretmen arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Yunus Çepken Ana Sınıfı, Hasçelik Anaokulu,Feyyaz Mercan Anasınıfı, Tevfik İleri İmam Hatip O.O. Anasınıfı, Demokrasi Şehitleri Anasınıfı, İstiklal Anasınıfı, Saffet Arslan Anasınıfı,Karpuzsekisi Mustafa Tatar Anasınıfı ve öğrencilerinin gösterileri ilgiyle izlendi.
Hasçelik Ana Okulu Müdiresi İlknur Şen

 

· 

Geleneksel hale gelen ve bu yıl 11’cisi düzenlenen Hacılar Okul Öncesi Çocuk Şenliği yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Minik çocukların tüm hünerlerini sergilediği program renkli görüntülere sahne oldu. 
Hacılar Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen, Belediye Başkanı Doğan Ekici,İlçe Jandarma Komutanı Muhittin Doğan, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Okul öncesi eğitimin insan gelişiminin en duyarlı bölümünü oluşturduğuna dikkat çeken Hasçelik Ana Okulu Müdiresi İlknur Şen,yaptığı konuşmada “Bu yaştaki çocuklarımızın ortak özellikleri sonsuz merak ve öğrenme duygusudur. Bizler de okul öncesi eğitiminin önemini belirtip kavratmak birlik beraberliği kuvvetlendirmek ve sosyal yapıyı geliştirmek için önemli olan bu unsurları oyunla birleştirerek onları daha zengin bir öğrenme ortamı sunmaya çalıştık.” dedi.
Daha sonra kürsüye gelen ve Okul öncesi eğitim döneminin, insanın sosyal ve zihinsel oluşumunun en önemli aşaması olduğuna vurgu yapan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, “Erken yaşta başlanan eğitim, çocukların gelişimine katkı sağlamaktadır. Bizler de çocuklarımız için elimizden ne gelirse yapmaya gayret ediyoruz. İlçe Kaymakamlığımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle eğitimin yükseltilmesi noktasında, çocuklarımızın eğitime olan ilgi ve alakasının arttırılması noktasında her türlü imkânı seferber etmiş haldeyiz.” şeklinde konuştu.
Hacılar Okul Öncesi Çocuk Şenliğinde son olarak kürsüye gelen Kaymakam Haluk Sezen ise yaptığı konuşmada “Bugün ben burada çok mutlu oldum. Sizlerin evlatlarınızla gurur duydum. Öğretmenlerimin yetiştirdiği öğrencilerimle gurur duydum. Rabbime şükürler olsun ki böyle evlatlar yetiştirdiniz. Siz öğretmen arkadaşlarım böyle güzel evlatlara yetenek ve kabiliyet kazandırdınız. Ben bütün çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum. Öğretmen arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Yunus Çepken Ana Sınıfı, Hasçelik Anaokulu,Feyyaz Mercan Anasınıfı, Tevfik İleri İmam Hatip O.O. Anasınıfı, Demokrasi Şehitleri Anasınıfı, İstiklal Anasınıfı, Saffet Arslan Anasınıfı,Karpuzsekisi Mustafa Tatar Anasınıfı ve öğrencilerinin gösterileri ilgiyle izlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.