NURSAÇAN ANNELERİMİZE NE KADAR HİZMET ETSEK AZDIR

11.05.2019 - 22:55, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1831+ kez okundu.
 

NURSAÇAN ANNELERİMİZE NE KADAR HİZMET ETSEK AZDIR

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan'ın Anneler Günü Mesajı yayınladı.
  Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan'ın Anneler Günü Mesajı yayınladı. Nursaçan, bizlerin bugünlere gelmesinde hiçbir karşılık beklemeden sevgi, şefkat ve merhametle bizi adeta kuşatan annelerimizin, hayatımızda ne denli önemli bir varlık olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Dinimizde, “ Cennet annelerin ayağı altındadır “ Hadis-i Şerifi ile annelerimizin ne kadar yüksek bir mertebede olduğu bilincinden hareketle, onlara saygı ve sevgide kusur edilmemesi gerekir. Kendilerini baş tacı kabul ettiğimiz annelerimiz, bizler için berekettir, duadır, ilk öğretmendir. Hayatımın her safhasında olduğu gibi milletimize hizmet yolunda da annemin duasını daima yanımda hissetme bahtiyarlığıyla annelerimizin, bizim istikbalimizin, birlik ve beraberliğimizin en önemli mimarları olmuşlardır. Birer sevgi sembolü olan annelerimizi öncelikle fedakârlık ve sabırlarından dolayı kutlamak istiyorum. Annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Her zaman kalbimizin başköşesinde yer alan, güçlü duruşlarıyla fertlerin ve toplumların ayakta kalmasına büyük oranda destek olan annelerimizin, şehit analarının, tüm kadınlarımızın anneler gününü kutluyor; bu anlamlı günün birliğe, beraberliğe, nice güzelliklere vesile olmasını ve her günümüze yayılmasını diliyorum. Tüm annelere sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Dedi.  
Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan'ın Anneler Günü Mesajı yayınladı.

 

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan'ın Anneler Günü Mesajı yayınladı.

Nursaçan, bizlerin bugünlere gelmesinde hiçbir karşılık beklemeden sevgi, şefkat ve merhametle bizi adeta kuşatan annelerimizin, hayatımızda ne denli önemli bir varlık olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz.

Dinimizde, “ Cennet annelerin ayağı altındadır “ Hadis-i Şerifi ile annelerimizin ne kadar yüksek bir mertebede olduğu bilincinden hareketle, onlara saygı ve sevgide kusur edilmemesi gerekir.

Kendilerini baş tacı kabul ettiğimiz annelerimiz, bizler için berekettir, duadır, ilk öğretmendir. Hayatımın her safhasında olduğu gibi milletimize hizmet yolunda da annemin duasını daima yanımda hissetme bahtiyarlığıyla annelerimizin, bizim istikbalimizin, birlik ve beraberliğimizin en önemli mimarları olmuşlardır.

Birer sevgi sembolü olan annelerimizi öncelikle fedakârlık ve sabırlarından dolayı kutlamak istiyorum. Annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır.

Her zaman kalbimizin başköşesinde yer alan, güçlü duruşlarıyla fertlerin ve toplumların ayakta kalmasına büyük oranda destek olan annelerimizin, şehit analarının, tüm kadınlarımızın anneler gününü kutluyor; bu anlamlı günün birliğe, beraberliğe, nice güzelliklere vesile olmasını ve her günümüze yayılmasını diliyorum. Tüm annelere sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.