NURSAÇAN MİLLETİMİZ DİMDİK AYAKTA

Gündem 08.09.2015 - 16:30, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1600+ kez okundu.
 

NURSAÇAN MİLLETİMİZ DİMDİK AYAKTA

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca Bölgesi’nde , eli kanlı terör örgütü PKK
06.09.2015 tarihinde , Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca Bölgesi’nde , eli kanlı terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırı bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğmuştur. Milletimizin birliğine , beraberliğine , kardeşliğine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu alçakça ve haince saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Her karışı şehit kanlarıyla yoğrulmuş bu topraklarda bir oyun oynanmasına her ne pahasına olursa olsun , ordusuyla , polisiyle aziz milletimiz asla izin vermeyecek , kanlı hesaplarında başarılı olamayacaklardır.Ülkemizin huzur , refah ve istikrarını hedef alan bu tür eylemler toplumumuzu çok daha kenetleyecek , bu zor zamanlarda Anadolu kardeşliğine olan inancımız sarsılmayacaktır. Milletimiz dimdik ayaktadır. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi ( KOSB ) olarak ; kahraman askerlerimize , güvenlik güçlerimize yapılan saldırıları şiddetle lanetliyor , bu menfur ve hain saldırı sonucu şehit olan askerlerimize Cenab-ı Hak’tan rahmet , başta ailesi ve yakınları olmak üzere , Silahlı Kuvvetler camiası ve bütün Türk halkına başsağlığı ve sabır , yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.Tahir NURSAÇANKayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca Bölgesi’nde , eli kanlı terör örgütü PKK

06.09.2015 tarihinde , Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca Bölgesi’nde , eli kanlı terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırı bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğmuştur. 
Milletimizin birliğine , beraberliğine , kardeşliğine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu alçakça ve haince saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. 
Her karışı şehit kanlarıyla yoğrulmuş bu topraklarda bir oyun oynanmasına her ne pahasına olursa olsun , ordusuyla , polisiyle aziz milletimiz asla izin vermeyecek , kanlı hesaplarında başarılı olamayacaklardır.
Ülkemizin huzur , refah ve istikrarını hedef alan bu tür eylemler toplumumuzu çok daha kenetleyecek , bu zor zamanlarda Anadolu kardeşliğine olan inancımız sarsılmayacaktır. Milletimiz dimdik ayaktadır. 
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi ( KOSB ) olarak ; kahraman askerlerimize , güvenlik güçlerimize yapılan saldırıları şiddetle lanetliyor , bu menfur ve hain saldırı sonucu şehit olan askerlerimize Cenab-ı Hak’tan rahmet , başta ailesi ve yakınları olmak üzere , Silahlı Kuvvetler camiası ve bütün Türk halkına başsağlığı ve sabır , yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Tahir NURSAÇAN
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 
Yönetim Kurulu Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.