NURSAÇAN'DAN ANKARA'DA YAŞANAN TERÖR SALDIRISINA KINAMA MESAJI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2015 - 15:23, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 561+ kez okundu.
 

NURSAÇAN'DAN ANKARA'DA YAŞANAN TERÖR SALDIRISINA KINAMA MESAJI

10.10.2015 tarihinde Ankara’da meydana gelen terör saldırısı, millet olarak hepimizi derin bir üzüntüye boğmuştur
10.10.2015 tarihinde Ankara’da meydana gelen terör saldırısı, millet olarak hepimizi derin bir üzüntüye boğmuştur. Terörün dili ve dini yoktur. Her ne sebeple olursa olsun dünden bugüne terörü destekleyenleri, teröre maşa olanları, görmezden gelenleri kınıyorum. Sebebi ne olursa olsun şiddet hiçbir zaman meşru görülemez, haklı kabul edilemez. Terör eylemleri ülkemizin birlik, beraberlik ve huzuruna yöneliktir. Millet olarak geçirdiğimiz bu zor günler huzurun, güvenin ,istikrarın , birliğin , beraberliğin ve  kardeşliğin daha da pekiştiği günler olmalıdır. Toplumumuzda travma yaratıp, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere karşı omuz omuza olmalı ve ortak bir tavır sergilemeliyiz. Devletimizin ve Milletimizin birlik ve beraberliğini, huzur ve güvenliğini bozmaya yönelik bu tür haince ve kalleşçe saldırı ve girişimle, her zaman olduğu gibi yine boşa çıkacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bu terör saldırısını en kısa sürede açıklığa kavuşturacağına ve faillerini tespit edip Türk Adaletine teslim edeceğine olan inancımız tamdır. Birliğimize ve beraberliğimize kasteden bu tür terör olaylarını şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralananlara da acil şifalar diliyorum. 
10.10.2015 tarihinde Ankara’da meydana gelen terör saldırısı, millet olarak hepimizi derin bir üzüntüye boğmuştur

10.10.2015 tarihinde Ankara’da meydana gelen terör saldırısı, millet olarak hepimizi derin bir üzüntüye boğmuştur.

Terörün dili ve dini yoktur. Her ne sebeple olursa olsun dünden bugüne terörü destekleyenleri, teröre maşa olanları, görmezden gelenleri kınıyorum.

Sebebi ne olursa olsun şiddet hiçbir zaman meşru görülemez, haklı kabul edilemez. Terör eylemleri ülkemizin birlik, beraberlik ve huzuruna yöneliktir. Millet olarak geçirdiğimiz bu zor günler huzurun, güvenin ,istikrarın , birliğin , beraberliğin ve  kardeşliğin daha da pekiştiği günler olmalıdır.

Toplumumuzda travma yaratıp, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere karşı omuz omuza olmalı ve ortak bir tavır sergilemeliyiz. Devletimizin ve Milletimizin birlik ve beraberliğini, huzur ve güvenliğini bozmaya yönelik bu tür haince ve kalleşçe saldırı ve girişimle, her zaman olduğu gibi yine boşa çıkacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bu terör saldırısını en kısa sürede açıklığa kavuşturacağına ve faillerini tespit edip Türk Adaletine teslim edeceğine olan inancımız tamdır. Birliğimize ve beraberliğimize kasteden bu tür terör olaylarını şiddetle kınıyor ve lanetliyorum.

Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralananlara da acil şifalar diliyorum. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.