OSB'DEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN “ KIŞIMA GÜNEŞ OL ” KAMPANYASINA DESTEK

Yaşam 15.12.2019 - 10:50, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 605+ kez okundu.
 

OSB'DEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN “ KIŞIMA GÜNEŞ OL ” KAMPANYASINA DESTEK

OSB adına programa katılan Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Andaç’a Büyükşehir
  Sosyal sorumluluk ve farkındalık ortaya koyma adına, ihtiyaç sahibi çocukların kışlık ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından düzenlen “ Kışıma Güneş Ol ” adı altında düzenlenen kampanyaya, ilimizdeki ilgili kurum ve kuruluşların yanında, Kayseri OSB’de destek sağladı. Program çerçevesinde, kurum, kuruluş, oda, borsa, OSB’ler, STK’lar ve vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla bir yürüyüş gerçekleştirildi. Kayseri OSB adına programa katılan Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Andaç’a Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç tarafından plaket takdim edildi.
OSB adına programa katılan Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Andaç’a Büyükşehir

 

Sosyal sorumluluk ve farkındalık ortaya koyma adına, ihtiyaç sahibi çocukların kışlık ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından düzenlen “ Kışıma Güneş Ol ” adı altında düzenlenen kampanyaya, ilimizdeki ilgili kurum ve kuruluşların yanında, Kayseri OSB’de destek sağladı. Program çerçevesinde, kurum, kuruluş, oda, borsa, OSB’ler, STK’lar ve vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla bir yürüyüş gerçekleştirildi.

Kayseri OSB adına programa katılan Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Andaç’a Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç tarafından plaket takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.