Özdemir ve Türküm ailelerinin mutlu günü

Yaşam 16.06.2015 - 10:06, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2396+ kez okundu.
 

Özdemir ve Türküm ailelerinin mutlu günü

İlçemizin tanınmış işadamlarından OSB Yönetim Kurulu üyesi Şeref
   İlçemizin  tanınmış işadamlarından OSB Yönetim Kurulu üyesi Şeref Özdemir’in kızı Gökçe Özdemir ile merhum İşadamı Erol Türküm’ün oğlu İsmail Türküm iş ve siyaset çevresini biraraya getiren görkemli bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi.             Düğünde çiftin nikahını Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici kıydı. Çiftin evlilik cüzdanını Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, gelin Gökçe Özdemir’e teslim etti. Mustafa Alan, Ahmet Övüç, Ahmet Akın, Muzaffer Türküm ve İsmail Özdemir’in nikah şahitlikleri yaptığı düğünde havai fişek gösterileri eşliğinde davetliler evlenen çiftin mutluluğunu paylaşarak gönüllerince eğlendiler. Damat İsmail Türküm’ün doğum günü olması nedeniyle bir de sürpriz yapılarak doğum günü pastası kesildi.
İlçemizin tanınmış işadamlarından OSB Yönetim Kurulu üyesi Şeref

 

 İlçemizin  tanınmış işadamlarından OSB Yönetim Kurulu üyesi Şeref Özdemir’in kızı Gökçe Özdemir ile merhum İşadamı Erol Türküm’ün oğlu İsmail Türküm iş ve siyaset çevresini biraraya getiren görkemli bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi.

            Düğünde çiftin nikahını Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici kıydı. Çiftin evlilik cüzdanını Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, gelin Gökçe Özdemir’e teslim etti. Mustafa Alan, Ahmet Övüç, Ahmet Akın, Muzaffer Türküm ve İsmail Özdemir’in nikah şahitlikleri yaptığı düğünde havai fişek gösterileri eşliğinde davetliler evlenen çiftin mutluluğunu paylaşarak gönüllerince eğlendiler. Damat İsmail Türküm’ün doğum günü olması nedeniyle bir de sürpriz yapılarak doğum günü pastası kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.