ÖZHASEKİ İSTİFA EDİYOR

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2015 - 19:41, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2434+ kez okundu.
 

ÖZHASEKİ İSTİFA EDİYOR

21 Yıldır belediye başkanı olarak Kayseri’ye önemli hizmetlerde bulunan Özhaseki bugün Belediye meclis salonunda
21 Yıldır belediye başkanı olarak Kayseri’ye önemli hizmetlerde bulunan Özhaseki bugün Belediye meclis salonunda düzenlediği basın toplantısı ile belediye başkanlığı dönemini kısaca değerlendirme yaptı. Özhaseki beklenen veda konuşmasını da yaparak, milletvekili adayı olarak da Kayseri’ye – ülkeye hizmete devam edeceği mesajını verdi.     Başkan Özhaseki’nin istifasından sonra kanuna göre istifa kararının Valiliğe ulaşmasından sonra Vali Orhan Düzgün Büyükşehir Belediye Meclisi Başkanvekilliğine göndereceği bir yazı ile 10 gün içerisinde yeni başkanın seçilmesini isteyecek. Bu yazının ulaşması ile birlikte Meclis 1.Başkanvekili olan ve Büyükşehir Belediye Başkanlığına da vekalet etmesi beklenen Kocasinan eski Belediye Başkanı Bekir Yıldız’ın 10 günlük süre dolmadan meclisi olağanüstü toplantıya çağırması bekleniyor.
21 Yıldır belediye başkanı olarak Kayseri’ye önemli hizmetlerde bulunan Özhaseki bugün Belediye meclis salonunda

21 Yıldır belediye başkanı olarak Kayseri’ye önemli hizmetlerde bulunan Özhaseki bugün Belediye meclis salonunda düzenlediği basın toplantısı ile belediye başkanlığı dönemini kısaca değerlendirme yaptı. Özhaseki beklenen veda konuşmasını da yaparak, milletvekili adayı olarak da Kayseri’ye – ülkeye hizmete devam edeceği mesajını verdi.

 
 

Başkan Özhaseki’nin istifasından sonra kanuna göre istifa kararının Valiliğe ulaşmasından sonra Vali Orhan Düzgün Büyükşehir Belediye Meclisi Başkanvekilliğine göndereceği bir yazı ile 10 gün içerisinde yeni başkanın seçilmesini isteyecek. Bu yazının ulaşması ile birlikte Meclis 1.Başkanvekili olan ve Büyükşehir Belediye Başkanlığına da vekalet etmesi beklenen Kocasinan eski Belediye Başkanı Bekir Yıldız’ın 10 günlük süre dolmadan meclisi olağanüstü toplantıya çağırması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.