ÖZKAYA VE BOSTANCI BÜYÜKŞEHİRDE KOMİSYONLARA SEÇİLDİ

Siyaset 09.04.2019 - 16:51, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2930+ kez okundu.
 

ÖZKAYA VE BOSTANCI BÜYÜKŞEHİRDE KOMİSYONLARA SEÇİLDİ

Yusuf Özkaya Meclis divan katibi
  Yerel seçimlerin ardından yenilenen Büyükşehir Belediye Meclisi, Memduh Büyükkılıç başkanlığında ilk toplantısını yaptı. Komisyon üyelerinin seçiminin yapıldığı Meclis’te, komisyonlarda AK Parti ve MHP’li isimler görev aldı. İYİ Parti, CHP ve BBP’li isimlere komisyonlarda görev verilmedi.  Meclis içi görevlendirme ve seçimler sonrası; Hacılar Büyükşehir Belediye meclis üyesi Yusuf Özkaya Meclis divan katibi görevine seçilirken  , Ahmet Bostancı’da plan ve bütçe komisyonunda görev aldı.    
Yusuf Özkaya Meclis divan katibi

 

Yerel seçimlerin ardından yenilenen Büyükşehir Belediye Meclisi, Memduh Büyükkılıç başkanlığında ilk toplantısını yaptı. Komisyon üyelerinin seçiminin yapıldığı Meclis’te, komisyonlarda AK Parti ve MHP’li isimler görev aldı. İYİ Parti, CHP ve BBP’li isimlere komisyonlarda görev verilmedi. 

Meclis içi görevlendirme ve seçimler sonrası; Hacılar Büyükşehir Belediye meclis üyesi Yusuf Özkaya Meclis divan katibi görevine seçilirken  , Ahmet Bostancı’da plan ve bütçe komisyonunda görev aldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.