ROTTERDAM BELEDİYE BAŞKANI VE MECLİS ÜYELERİ HACILAR'DA

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2015 - 14:15, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1676+ kez okundu.
 

ROTTERDAM BELEDİYE BAŞKANI VE MECLİS ÜYELERİ HACILAR'DA

Hollanda Rotterdam Belediye Başkanı ve Meclis Üyeleri Hacılar Belediye
Hollanda Rotterdam Belediye Başkanı ve Meclis Üyeleri Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici'yi makamında ziyaret etti. Hollanda Ülkesinin kanunları gereği staj programı çerçevesinde Kayseri'ye gelen Rotterdam Belediye Başkanı Wilfred Verweij ve Belediye Meclis üyeleri, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici'yi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici,  İlçenin yapısı ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Başkan Ekici, "Avrupa'yı, Hollanda'yı gezen bir belediye başkanı olarak daha önce Almanya'da kardeş şehir projemiz vardı, inşallah Hollanda'dan da bir kardeş şehir projemiz olsun. Onların kültüründen biz istifade edelim, bizim kültürümüzden onlar istifade etsin. Bizlerde sizlerden alacağımız hem ekonomik hem de kültürel bilgiler vardır. Turizm anlamında Erciyes dağımıza en yakın ilçe olan Hacılar ilçemizi gezdireceğiz hem de Erciyes Turizm Merkezimizi gezdirip tanıtacağız. Bizlerde sizlerin yapısını ve çalışmaları yerinde görme açısından Hollanda'ya geleceğiz. Tekrar ziyaretiniz için teşekkür ediyorum.' dedi. Ziyaretin sonunda Başkan Ekici, Rotterdam Belediye Başkanı Wilfred Verweij'e kilim hediye etti.   
Hollanda Rotterdam Belediye Başkanı ve Meclis Üyeleri Hacılar Belediye

Hollanda Rotterdam Belediye Başkanı ve Meclis Üyeleri Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici'yi makamında ziyaret etti.

Hollanda Ülkesinin kanunları gereği staj programı çerçevesinde Kayseri'ye gelen Rotterdam Belediye Başkanı Wilfred Verweij ve Belediye Meclis üyeleri, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici'yi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici,  İlçenin yapısı ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Başkan Ekici, "Avrupa'yı, Hollanda'yı gezen bir belediye başkanı olarak daha önce Almanya'da kardeş şehir projemiz vardı, inşallah Hollanda'dan da bir kardeş şehir projemiz olsun. Onların kültüründen biz istifade edelim, bizim kültürümüzden onlar istifade etsin. Bizlerde sizlerden alacağımız hem ekonomik hem de kültürel bilgiler vardır. Turizm anlamında Erciyes dağımıza en yakın ilçe olan Hacılar ilçemizi gezdireceğiz hem de Erciyes Turizm Merkezimizi gezdirip tanıtacağız. Bizlerde sizlerin yapısını ve çalışmaları yerinde görme açısından Hollanda'ya geleceğiz. Tekrar ziyaretiniz için teşekkür ediyorum.' dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Ekici, Rotterdam Belediye Başkanı Wilfred Verweij'e kilim hediye etti.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.