SEVDİKLERİMİZ VE SAĞLIĞIMIZ İÇİN MASKE – MESAFE VE HİJYEN KURALLARINA UYALIM

Sağlık 20.08.2020 - 21:25, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2227+ kez okundu.
 

SEVDİKLERİMİZ VE SAĞLIĞIMIZ İÇİN MASKE – MESAFE VE HİJYEN KURALLARINA UYALIM

Hacılarda son bir ayda pozitif hasta sayısı rekor
Pandemi sürecinde, yeni normale dönüşten sonra vaka sayısında artışlar meydana gelmeye başladı. Hacılarda son bir ayda pozitif hasta sayısı rekor seviyeye ulaşırken, birçok ailede karantinaya alındı. Vaka sayısındaki artışların en büyük sebebiyse yeni normal sürecinde kurallara uyulmaması en büyük etken oldu. Vakaların kontrol altına alınması ve kurallara uyulması için Hacılar Kaymakamlığı tarafından maske ve mesafe kontrolleri sık aralıklarla yapılmaya devam ediyor. Ama bu önlemlere rağmen  vaka sayılarının artarak devam etmesi, vatandaşlar olarak kurallara daha çok uymamız gerektiğini göstermekte. SEVDİKLERİMİZ VE SAĞLIĞIMIZ İÇİN  MASKE – MESAFE  VE HİJYEN KURALLARINA UYALIM 
Hacılarda son bir ayda pozitif hasta sayısı rekor

Pandemi sürecinde, yeni normale dönüşten sonra vaka sayısında artışlar meydana gelmeye başladı. Hacılarda son bir ayda pozitif hasta sayısı rekor seviyeye ulaşırken, birçok ailede karantinaya alındı. Vaka sayısındaki artışların en büyük sebebiyse yeni normal sürecinde kurallara uyulmaması en büyük etken oldu. Vakaların kontrol altına alınması ve kurallara uyulması için Hacılar Kaymakamlığı tarafından maske ve mesafe kontrolleri sık aralıklarla yapılmaya devam ediyor. Ama bu önlemlere rağmen  vaka sayılarının artarak devam etmesi, vatandaşlar olarak kurallara daha çok uymamız gerektiğini göstermekte.

SEVDİKLERİMİZ VE SAĞLIĞIMIZ İÇİN  MASKE – MESAFE  VE HİJYEN KURALLARINA UYALIM 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.