TARİHİ DEĞERLER SERGİSİ AÇILDI

05.10.2019 - 08:18, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1727+ kez okundu.
 

TARİHİ DEĞERLER SERGİSİ AÇILDI

Bilimkent Hacılar Projesi kapsamında
Bilimkent Hacılar Projesi kapsamında ,Açılan "Tarihi Değerler Alanı" sergisi Hacılar KaymakamıHaluk SEZEN, Belediye Başkanı Bilal ÖZDOĞAN , okul müdürleri ve daire amirlerinin katılımı ile gerçekleşti. Türk, İslam ve dünya mimari tarihinde, miras niteliğindeki tarihi yapıların öğrencilere tanıtılması, bu yolla öğrencilerin araştırma olgusunun oluşturulması ve vizyonlarının gelişiminin sağlanması temel amacı ile yapılan 24 tarihi değer öğrencilerin Türkçe ve İngilizce sunumları ile gerçekleşti.  
Bilimkent Hacılar Projesi kapsamında

Bilimkent Hacılar Projesi kapsamında ,Açılan "Tarihi Değerler Alanı" sergisi Hacılar KaymakamıHaluk SEZEN, Belediye Başkanı Bilal ÖZDOĞAN , okul müdürleri ve daire amirlerinin katılımı ile gerçekleşti.

Türk, İslam ve dünya mimari tarihinde, miras niteliğindeki tarihi yapıların öğrencilere tanıtılması, bu yolla öğrencilerin araştırma olgusunun oluşturulması ve vizyonlarının gelişiminin sağlanması temel amacı ile yapılan 24 tarihi değer öğrencilerin Türkçe ve İngilizce sunumları ile gerçekleşti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.