“TARİHİMİZ ŞANLI ZAFERLERLE DOLU”

Gündem 29.08.2019 - 10:05, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2143+ kez okundu.
 

“TARİHİMİZ ŞANLI ZAFERLERLE DOLU”

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, 30 Ağustos
  Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Özdoğan; “30 Ağustos, geçmişi şanlı zaferlerle dolu Türk Milletinin, tarihin dönüm noktasında kazandığı ve ülkemizin temellerini sağlamlaştıran, bizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhuyla verdiği mücadelenin ve muhteşem zaferin ifadesidir.” Dedi. Özdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi: “Yaklaşık bin yıldır üzerinde yaşadığımız vatanımız olan Anadolu’nun kurtuluşunu ve bağımsızlığımızı müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi’nin 97. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. 30 Ağustos Zaferi, Türk milletinin ordusuyla, kadın-erkek, genç-yaşlı tüm fertleriyle hep birlikte büyük bir direniş gösterdiği muhteşem bir destandır. Milletimiz, tarih boyunca bağımsızlığından ve özgürlüğünden asla taviz vermemiş 15 Temmuz’da olduğu gibi bugün de içte ve dışta tüm terör unsurlarına karşı sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile her türlü mücadeleyi sürdürmektedir. 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle başta büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımızın bekası ve bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle, minnetle ve saygılıyla anıyor, halkımızın bayramını en içten duygularımla kutluyorum.” Dedi.
Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, 30 Ağustos

 

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Özdoğan; “30 Ağustos, geçmişi şanlı zaferlerle dolu Türk Milletinin, tarihin dönüm noktasında kazandığı ve ülkemizin temellerini sağlamlaştıran, bizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhuyla verdiği mücadelenin ve muhteşem zaferin ifadesidir.” Dedi.

Özdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Yaklaşık bin yıldır üzerinde yaşadığımız vatanımız olan Anadolu’nun kurtuluşunu ve bağımsızlığımızı müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi’nin 97. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. 30 Ağustos Zaferi, Türk milletinin ordusuyla, kadın-erkek, genç-yaşlı tüm fertleriyle hep birlikte büyük bir direniş gösterdiği muhteşem bir destandır. Milletimiz, tarih boyunca bağımsızlığından ve özgürlüğünden asla taviz vermemiş 15 Temmuz’da olduğu gibi bugün de içte ve dışta tüm terör unsurlarına karşı sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile her türlü mücadeleyi sürdürmektedir. 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle başta büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımızın bekası ve bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle, minnetle ve saygılıyla anıyor, halkımızın bayramını en içten duygularımla kutluyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.