TELEFON DOLANDIRICISI HACILAR MEYDANINDA YAKALANDI

Asayiş 12.11.2016 - 10:30, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1038+ kez okundu.
 

TELEFON DOLANDIRICISI HACILAR MEYDANINDA YAKALANDI

Hacılarda bir bayana Feto davasında adınız geçiyor diye
Hacılarda bir bayana Feto davasında adınız geçiyor diye dolandırmak isteyen kişi emniyetin operasyonu ile Hacılarda yakalandı. Hacılarda ikamet eden bir bayanı telefonla arayan kişiler Feto davasına karışmışsınız 100 bin lira getirirseniz sizi kurtarırız diyerek dolandırmak istediler. Konuyu yakınlarına anlatan kişi daha sonra emniyete haber verdi. Hacılar meydanında önlem alan emniyet yetkilileri dolandırılmak istenen bayanın  kâğıtla doldurduğu çantayı dolandırıcılara teslim etmesi esnasında kıskıvrak yakaladılar. Telefonla dolandırılmak için arandığı günden itibara bütün konuşmaları kaydeden bayanın bu duyarlı hareketi emniyet yetkilileri tarafından takdir edilirken, 33 yaşlarında olan dolandırıcının emniyetteki ifadesi devam ediyor.
Hacılarda bir bayana Feto davasında adınız geçiyor diye

Hacılarda bir bayana Feto davasında adınız geçiyor diye dolandırmak isteyen kişi emniyetin operasyonu ile Hacılarda yakalandı.

Hacılarda ikamet eden bir bayanı telefonla arayan kişiler Feto davasına karışmışsınız 100 bin lira getirirseniz sizi kurtarırız diyerek dolandırmak istediler. Konuyu yakınlarına anlatan kişi daha sonra emniyete haber verdi. Hacılar meydanında önlem alan emniyet yetkilileri dolandırılmak istenen bayanın  kâğıtla doldurduğu çantayı dolandırıcılara teslim etmesi esnasında kıskıvrak yakaladılar. Telefonla dolandırılmak için arandığı günden itibara bütün konuşmaları kaydeden bayanın bu duyarlı hareketi emniyet yetkilileri tarafından takdir edilirken, 33 yaşlarında olan dolandırıcının emniyetteki ifadesi devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.