TURA REKLAM ARED’DE ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Ekonomi 11.12.2018 - 11:29, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1581+ kez okundu.
 

TURA REKLAM ARED’DE ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Tura Reklam Yön.Krl. Başkanı Yusuf TURAN
  Türkiye’de Açıkhava reklamcılığını bilinçlendirilmesi ve mesleki standartları belirlenmiş saygın bir sektör haline getirmek. “Uluslararası standartlarda kaliteli ve güvenilir hizmet veren, üyeleri arasında iletişimi ve dayanışmayı sağlamak için kurulan Ared tarafından her yıl düzenlenen 4.Ared En Yenilikçi Endüstriyel Reklam Uygulaması Finalinde ziyaretçi oyları ile Kayseri’de reklamcılığın öncü firmalarından Tura reklam Türkiye 3.sü oldu. Tura Reklam Yön.Krl. Başkanı Yusuf TURAN 09.12.2018 tarihinde ARED'in düzenlediği ödül töreninde Kayseri'miz ve firmamız adına ödülü almıştır. Bu vesile ile yarışmayı organize eden; ARED yetkililerine, Fespa Eurasia yetkililerine, oyları ile bizi destekleyenlere, böylesi bir projenin hayata geçmesi için bizi tercih eden Kayseri OSB yönetimi ve OSB üyelerine ve de projede emeği geçen Tura Reklam ekibine teşekkürlerimizi sunarız. Şehrimize Hayırlı Uğurlu Olsun dedi.
Tura Reklam Yön.Krl. Başkanı Yusuf TURAN

 

Türkiye’de Açıkhava reklamcılığını bilinçlendirilmesi ve mesleki standartları belirlenmiş saygın bir sektör haline getirmek. “Uluslararası standartlarda kaliteli ve güvenilir hizmet veren, üyeleri arasında iletişimi ve dayanışmayı sağlamak için kurulan Ared tarafından her yıl düzenlenen
4.Ared En Yenilikçi Endüstriyel Reklam Uygulaması Finalinde ziyaretçi oyları ile Kayseri’de reklamcılığın öncü firmalarından Tura reklam Türkiye 3.sü oldu.
Tura Reklam Yön.Krl. Başkanı Yusuf TURAN
09.12.2018 tarihinde ARED'in düzenlediği ödül töreninde Kayseri'miz ve firmamız adına ödülü almıştır.
Bu vesile ile yarışmayı organize eden; ARED yetkililerine, Fespa Eurasia yetkililerine, oyları ile bizi destekleyenlere, böylesi bir projenin hayata geçmesi için bizi tercih eden Kayseri OSB yönetimi ve OSB üyelerine ve de projede emeği geçen Tura Reklam ekibine teşekkürlerimizi sunarız.
Şehrimize Hayırlı Uğurlu Olsun dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.