TÜRKİYE DAĞ KAYAĞI ŞAMPİYONASINDAN İLÇEMİZE 5 MADALYA

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2018 - 14:54, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2817+ kez okundu.
 

TÜRKİYE DAĞ KAYAĞI ŞAMPİYONASINDAN İLÇEMİZE 5 MADALYA

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen
Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen, Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası Erciyes Kayak Merkezi  Hacılar Kapı tesislerinde yapıldı. Saat 11’de 34 sporcunu  5 kategoride yarıştığı yarışmalar sonucunda ilçemize 4 kategoride 5 madalya geldi. YILDIZ ERKEKLER KATEGORİSİNDE ; K2 Dağcılık Ve Kayak İhtisas Spor Kulübü Sporcusu  Naim Erdem UĞURLU 2. YILDIZ BAYAN   KATEGORİSİNDE  K2 Dağcılık Ve Kayak İhtisas Spor Kulübü Sporcusu Ümmügülsüm YILDIRIM 1. BÜYÜKLER KADIN KATEGORİSİNDE  Hacılar Arama Kurtarma Havacılık Dağcılık Ve Kış Sporları Kulübü Sporcusu Hilal Ebrar ŞAFAK 2. GENÇ BAYANLAR KATEGORİSİNDE K2 Dağcılık Ve Kayak İhtisas Spor Kulübü  Sporcusu Dilara Yılmaz 2.  , Hacılar Arama Kurtarma Havacılık Dağcılık Ve Kış Sporları Kulübü  Sporcusu Hilal GÜNEŞ 3. Olarak tamamladı
Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen, Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası Erciyes Kayak Merkezi  Hacılar Kapı tesislerinde yapıldı. Saat 11’de 34 sporcunu  5 kategoride yarıştığı yarışmalar sonucunda ilçemize 4 kategoride 5 madalya geldi.

YILDIZ ERKEKLER KATEGORİSİNDE ; K2 Dağcılık Ve Kayak İhtisas Spor Kulübü Sporcusu  Naim Erdem UĞURLU 2.

YILDIZ BAYAN   KATEGORİSİNDE  K2 Dağcılık Ve Kayak İhtisas Spor Kulübü Sporcusu Ümmügülsüm YILDIRIM 1.

BÜYÜKLER KADIN KATEGORİSİNDE  Hacılar Arama Kurtarma Havacılık Dağcılık Ve Kış Sporları Kulübü Sporcusu Hilal Ebrar ŞAFAK 2.

GENÇ BAYANLAR KATEGORİSİNDE K2 Dağcılık Ve Kayak İhtisas Spor Kulübü  Sporcusu Dilara Yılmaz 2.  , Hacılar Arama Kurtarma Havacılık Dağcılık Ve Kış Sporları Kulübü  Sporcusu Hilal GÜNEŞ 3. Olarak tamamladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.