UGANDA PARLAMENTO BAŞKANI REBECCA KADAGA’DAN KAYSERİ OSB’NE ZİYARET

04.12.2019 - 21:53, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1485+ kez okundu.
 

UGANDA PARLAMENTO BAŞKANI REBECCA KADAGA’DAN KAYSERİ OSB’NE ZİYARET

Başkan Nursaçan; “Uganda heyetini ilimizde görmekten memnuniyet
    Uganda Cumhuriyeti Parlamento Başkanı Rebecca Kadaga, Ankara Büyükelçisi Stephen Mubiru ve beraberindeki heyet; Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’ı ziyaret etti. Başkan Nursaçan; “Uganda heyetini ilimizde görmekten memnuniyet duyduklarını, Türkiye ile Uganda arasında devam edegelen işbirliği ve yatırım imkanlarının daha ileri seviyelere ulaşmasını arzu ettiklerini“ ifade etti. Misafir heyete Kayseri OSB’nin projelerini tanıtıcı bilgiler sunuldu. Parlamento Başkanı Kadaga’da; “iki ülke arasındaki işbirliğinin artırılması için fırsatlar ülkesi olan Uganda’ya gelecek yatırımcılara katkı ve desteği vermeye hazır olduklarını “ belirtti. Misafir heyet daha sonra, Kayseri OSB’nin önemli projelerinden olan Türkiye’nin 55 MWp ile en büyük Güneş Enerji Santrali ve Özel Kayseri OSB Teknik Koleji’ni ziyaret etti.
Başkan Nursaçan; “Uganda heyetini ilimizde görmekten memnuniyet

 

 

Uganda Cumhuriyeti Parlamento Başkanı Rebecca Kadaga, Ankara Büyükelçisi Stephen Mubiru ve beraberindeki heyet; Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’ı ziyaret etti.

Başkan Nursaçan; “Uganda heyetini ilimizde görmekten memnuniyet duyduklarını, Türkiye ile Uganda arasında devam edegelen işbirliği ve yatırım imkanlarının daha ileri seviyelere ulaşmasını arzu ettiklerini“ ifade etti. Misafir heyete Kayseri OSB’nin projelerini tanıtıcı bilgiler sunuldu.

Parlamento Başkanı Kadaga’da; “iki ülke arasındaki işbirliğinin artırılması için fırsatlar ülkesi olan Uganda’ya gelecek yatırımcılara katkı ve desteği vermeye hazır olduklarını “ belirtti.

Misafir heyet daha sonra, Kayseri OSB’nin önemli projelerinden olan Türkiye’nin 55 MWp ile en büyük Güneş Enerji Santrali ve Özel Kayseri OSB Teknik Koleji’ni ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.