VATANDAŞ MEYDANDA MASKE DAĞITIMINA DEVAM EDİLMESİNİ İSTİYOR

Sağlık 22.04.2020 - 20:10, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2240+ kez okundu.
 

VATANDAŞ MEYDANDA MASKE DAĞITIMINA DEVAM EDİLMESİNİ İSTİYOR

Bu hizmet sayesinde maskemiz yok nasıl temin edeceğiz
  Hacılar Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi atölyelerinde üretilen yüz maskelerini, vatandaşlara ulaştırılmaya devam ediyor.   Vatandaşların sosyal medya üzerinden ilettikleri talepleri dikkate alan yetkililer,  doğrudan evlere teslim şeklinde dağıtmaya da başlandılar. Vatandaşlar, İlçe merkezine açılan maske dağıtım standının günlük seyahat ve market alışverişlerinde büyük bir kolaylık olduğunu belirterek, “Bu hizmet sayesinde maskemiz yok nasıl temin edeceğiz diye sıkıntıya düşmüyorduk. Bizler yetkililerden meydanda açılan maske dağıtım standının devamlı hale getirilerek, günün belirli saatlerinde maske dağıtımının yapılmasına devam edilmesini bekliyoruz. En iyi hizmet sürekli olan hizmettir” dediler. 
Bu hizmet sayesinde maskemiz yok nasıl temin edeceğiz

 

Hacılar Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi atölyelerinde üretilen yüz maskelerini, vatandaşlara ulaştırılmaya devam ediyor.  

Vatandaşların sosyal medya üzerinden ilettikleri talepleri dikkate alan yetkililer,  doğrudan evlere teslim şeklinde dağıtmaya da başlandılar. Vatandaşlar, İlçe merkezine açılan maske dağıtım standının günlük seyahat ve market alışverişlerinde büyük bir kolaylık olduğunu belirterek, “Bu hizmet sayesinde maskemiz yok nasıl temin edeceğiz diye sıkıntıya düşmüyorduk. Bizler yetkililerden meydanda açılan maske dağıtım standının devamlı hale getirilerek, günün belirli saatlerinde maske dağıtımının yapılmasına devam edilmesini bekliyoruz. En iyi hizmet sürekli olan hizmettir” dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.