YAZ OKULU 1436/2015 KAYITLARIMIZ BAŞLADI

Spor 22.05.2015 - 21:58, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1423+ kez okundu.
 

YAZ OKULU 1436/2015 KAYITLARIMIZ BAŞLADI

20 Temmuz - 14 Ağustos 2015 tarihleri arasında 4 hafta olarak
Hacılar Zinde Gençlik Spor Kulübü olarak kurulduğumuz günden beri gençlerimizin gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlendiğimiz "Yaz Okulu 1436/2015" kayıtlarımız başladı. "Hacılar Zinde O'nun (sav) İzinde" temasıyla gerçekleştireceğimiz Yaz Okulu, 20 Temmuz - 14 Ağustos 2015 tarihleri arasında 4 hafta olarak düzenlenecektir. 15 kişilik sınıflarda, 9-14 yaş arası gençlerimizin katılacağı Yaz Okulumuz da erkek ve bayanlara çeşitli kültürel ve sportif etkinliklerle gerçekleştirilecektir. Erkekler için                                            Kur'an-ı Kerim Eğitimi                              Temel Dini Bilgiler                                     İzcilik                                                         Yüzme                                               Bilek Güreşi                                       Okçuluk                                            Gezi, Piknik                                              Lazer Game                                     Ebru, Hat                                               Zeka Oyunları                                       Müzik (ilahi)                           Halı Saha                                              VoleybolMasa Tenisi Bayanlar içinKur'an-ı Kerim EğitimiTemel Dini Bilgilerİzcilik OkçulukSinemaGezi, PiknikEl İşi BecerileriEbruZeka Oyunları Müzik (ilahi)VoleybolMasa Tenisi Sınırlı kontenjanın olduğu Yaz Okulumuz da 30 Hazirana kadar kayıt yaptıranlar erken kayıt avantajlarından yararlanacaktır.
20 Temmuz - 14 Ağustos 2015 tarihleri arasında 4 hafta olarak

Hacılar Zinde Gençlik Spor Kulübü olarak kurulduğumuz günden beri gençlerimizin gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlendiğimiz "Yaz Okulu 1436/2015" kayıtlarımız başladı.

"Hacılar Zinde O'nun (sav) İzinde" temasıyla gerçekleştireceğimiz Yaz Okulu, 20 Temmuz - 14 Ağustos 2015 tarihleri arasında 4 hafta olarak düzenlenecektir.

15 kişilik sınıflarda, 9-14 yaş arası gençlerimizin katılacağı Yaz Okulumuz da erkek ve bayanlara çeşitli kültürel ve sportif etkinliklerle gerçekleştirilecektir.

Erkekler için                                            
Kur'an-ı Kerim Eğitimi                              
Temel Dini Bilgiler                                     
İzcilik                                                         
Yüzme                                               
Bilek Güreşi                                       
Okçuluk                                            
Gezi, Piknik                                              
Lazer Game                                     
Ebru, Hat                                               
Zeka Oyunları                                       
Müzik (ilahi)                           
Halı Saha                                              
Voleybol
Masa Tenisi

Bayanlar için
Kur'an-ı Kerim Eğitimi
Temel Dini Bilgiler
İzcilik

Okçuluk
Sinema
Gezi, Piknik
El İşi Becerileri
Ebru
Zeka Oyunları

Müzik (ilahi)
Voleybol
Masa Tenisi

Sınırlı kontenjanın olduğu Yaz Okulumuz da 30 Hazirana kadar kayıt yaptıranlar erken kayıt avantajlarından yararlanacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.