AMBULANS EVİN DAMINA UÇTU

Asayiş 27.08.2018 - 18:26, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2935+ kez okundu.
 

AMBULANS EVİN DAMINA UÇTU

Hacılar ’da evde bakım hizmeti vermek için gelen ambulans
  Hacılar ’da evde bakım hizmeti vermek için gelen ambulans evin damına uçtu, Sağlık bakanlığına bağlı evde bakım hizmeti veren 38 RC 223 plakalı ambulans,16.00 sıralarında.  Hacılar Aşağı Mahalle Ören caddesinde  bir hastaya bakım hizmeti vermek için gittiği sokakta,  aracın el freninin boşalması sebebiyle   yolun alt tarafında bulunan evin damına uçtu .  Ambulans da bulunan sağlık ekibinin hastanın yanında olması ve ambulansın damına düştüğü evin boş olması sebebiyle Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, çevrede büyük panik yaşandı.
Hacılar ’da evde bakım hizmeti vermek için gelen ambulans

 

Hacılar ’da evde bakım hizmeti vermek için gelen ambulans evin damına uçtu,

Sağlık bakanlığına bağlı evde bakım hizmeti veren 38 RC 223 plakalı ambulans,16.00 sıralarında.  Hacılar Aşağı Mahalle Ören caddesinde  bir hastaya bakım hizmeti vermek için gittiği sokakta,  aracın el freninin boşalması sebebiyle   yolun alt tarafında bulunan evin damına uçtu .  Ambulans da bulunan sağlık ekibinin hastanın yanında olması ve ambulansın damına düştüğü evin boş olması sebebiyle Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, çevrede büyük panik yaşandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.