NİSAN KARIN DAN HACILAR’DA ETKİLENDİ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.04.2015 - 18:49, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2896+ kez okundu.
 

NİSAN KARIN DAN HACILAR’DA ETKİLENDİ

Nisan karından Hacılarda nasibini aldı
Nisan karından Hacılarda nasibini aldı. Sabah saat 10 civarında başlayan yoğun kar yağışı etkisini artırarak devan etti. İlçe merkezinde kar kalınlığı yaklaşık 10 cm ulaştı. Bahar ayında yağan kar ve çiçek açan ağaçlar güzel bir manzaranın oluşmasına sebep olsa da gece saatlerinde meydana gelebilecek don olayından çiçek açan ağaçlara zarar vermesinden korkan vatandaşlar büyük bir endişe duymaya başladılar.
Nisan karından Hacılarda nasibini aldı

Nisan karından Hacılarda nasibini aldı. Sabah saat 10 civarında başlayan yoğun kar yağışı etkisini artırarak devan etti. İlçe merkezinde kar kalınlığı yaklaşık 10 cm ulaştı.

Bahar ayında yağan kar ve çiçek açan ağaçlar güzel bir manzaranın oluşmasına sebep olsa da gece saatlerinde meydana gelebilecek don olayından çiçek açan ağaçlara zarar vermesinden korkan vatandaşlar büyük bir endişe duymaya başladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.