MUSTAFA ALAN'DAN HACI BOYDAK AÇIKLAMASI

Gündem 19.05.2016 - 15:42, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2975+ kez okundu.
 

MUSTAFA ALAN'DAN HACI BOYDAK AÇIKLAMASI

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mustafa Alan
 Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mustafa Alan,  Boydak Holding eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak'ın tahliyesini değerlendidi  Alan, "İmamın götürdüğü gelmez de polisi götürdüğü gelir" dedi.  Boydak Holding eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak'ın tahliyesini değerlendiren Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mustafa Alan, "İmamın götürdüğü gelmez de jandarmanın ve polisi götürdüğü gelir. Demek ki yargılandı, suçsuz olduğu anlaşılınca bırakıldı. Hacı bey ilimizde 13 bin insan ekmek veren bir Holding'in patronudur. Varsa bir suçu yargılanır yoksa serbest kalır. Ülkemizde belli bir süreç yaşandı. Süreç içerisinde zarar görenler, 'Biz yanıldık' diyenler oldu" dedi.
Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mustafa Alan
 Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mustafa Alan,  Boydak Holding eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak'ın tahliyesini değerlendidi  Alan, "İmamın götürdüğü gelmez de polisi götürdüğü gelir" dedi. 
 Boydak Holding eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak'ın tahliyesini değerlendiren Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mustafa Alan, "İmamın götürdüğü gelmez de jandarmanın ve polisi götürdüğü gelir. Demek ki yargılandı, suçsuz olduğu anlaşılınca bırakıldı. Hacı bey ilimizde 13 bin insan ekmek veren bir Holding'in patronudur. Varsa bir suçu yargılanır yoksa serbest kalır. Ülkemizde belli bir süreç yaşandı. Süreç içerisinde zarar görenler, 'Biz yanıldık' diyenler oldu" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.