CHP HACILAR’A ÇIKARTMA YAPTI

Gündem 08.12.2016 - 15:49, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1434+ kez okundu.
 

CHP HACILAR’A ÇIKARTMA YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Kayseri milletvekili Çetin ARIK, İstanbul milletvekili
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Kayseri milletvekili Çetin ARIK,  İstanbul milletvekili  Enis Berberoğlu, Adana Milletvekilleri; Aydın Uslupehlivan, Zülfikar İnönü Tümer ve Parti Meclisi (PM) Üyesi Gamze Taşcıer , Hacılar’da milletvekilleri ilk olarak 27 Kasım Pazar günü gece kundaklanan  CHP Hacılar İlçe binasında incelemelerde bulundu daha sonra bir vatandaş tarafından dile getirilen Hacılar’ın kentsel dönüşüm problemi  ve  Sağlık Ocağı sorunu var diyen, vatandaşı dinleyen milletvekilleri not aldıklarını en kısa zamanda dile getireceklerini söyledikten sonra  Hacılar esnafını ziyaret ederek görüş alışverişi yaptılar. Gazetemize açıklama yapan milletvekilleri “Kundaklanan ilçe binamızı en kısa sürede yenileyerek Gerek ilçemize gerekse Hacılar ilçemize yakışır bir hale getireceğiz” dediler.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Kayseri milletvekili Çetin ARIK, İstanbul milletvekili

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Kayseri milletvekili Çetin ARIK,  İstanbul milletvekili  Enis Berberoğlu, Adana Milletvekilleri; Aydın Uslupehlivan, Zülfikar İnönü Tümer ve Parti Meclisi (PM) Üyesi Gamze Taşcıer , Hacılar’da milletvekilleri ilk olarak 27 Kasım Pazar günü gece kundaklanan  CHP Hacılar İlçe binasında incelemelerde bulundu daha sonra bir vatandaş tarafından dile getirilen Hacılar’ın kentsel dönüşüm problemi  ve  Sağlık Ocağı sorunu var diyen, vatandaşı dinleyen milletvekilleri not aldıklarını en kısa zamanda dile getireceklerini söyledikten sonra  Hacılar esnafını ziyaret ederek görüş alışverişi yaptılar.

Gazetemize açıklama yapan milletvekilleri “Kundaklanan ilçe binamızı en kısa sürede yenileyerek Gerek ilçemize gerekse Hacılar ilçemize yakışır bir hale getireceğiz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.