HACILAR ÜLKÜ OCAKLARI EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFIN’DAN BİRLİK GECESİ

Gündem 31.03.2017 - 10:44, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3363+ kez okundu.
 

HACILAR ÜLKÜ OCAKLARI EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFIN’DAN BİRLİK GECESİ

Hacılar Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İlçe başkanı Uğur ABRAVCI yaptığı açıklamada
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Hacılar ilçe başkanlığı “BİRLİK GECESİ” programını  Kayseri’de bulunan 4 Ocağın katılımıyla Hacılar ilçe binasında gerçekleştirdi. Hacılar Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İlçe başkanı Uğur ABRAVCI yaptığı açıklamada ; Programımızın amacı birliktelik ve beraberliğimizi simgelemek Ülkü Ocakları olarak yarım asırlık tarihimizi yaşatmak bu birlikteliğin dosta güven düşmana korku yaşatmasını sağlamaktır. Her bir Ocak kendi bünyesinde birliktelik beraberlik ve Türklüğün asil ruhunu yaşama ve yaşatmaktadır. Birlikteliğimiz ile gücümüze güç varlığımıza anlam kazandırdığımız etkinliğimiz sohbet ve karşılıklı fikir alışverişi ile sürmüş Hacılar Cumhuriyet Meydanında ettiğimiz Ülkücü Yemini ile son bulmuştur. Herkes çok iyi bilmelidir ki dost bildiğimize harbi dost düşman bildiğimize gerçekten düşman oluruz. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Ayrıca Abravcı; Kocasinan Ocak başkanı Berkan YILDIZ ,  Mimarsinan – Mimsin Ocak başkanı Akif GÜNDÜZ, Talas Ocak başkanı Kemal AĞCA, Belsin Ocak başkanı Zafer TAŞDEMİR ve teşkilatlarına Teşekkür ederiz dedi.
Hacılar Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İlçe başkanı Uğur ABRAVCI yaptığı açıklamada

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Hacılar ilçe başkanlığı “BİRLİK GECESİ” programını  Kayseri’de bulunan 4 Ocağın katılımıyla Hacılar ilçe binasında gerçekleştirdi.

Hacılar Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İlçe başkanı Uğur ABRAVCI yaptığı açıklamada ; Programımızın amacı birliktelik ve beraberliğimizi simgelemek Ülkü Ocakları olarak yarım asırlık tarihimizi yaşatmak bu birlikteliğin dosta güven düşmana korku yaşatmasını sağlamaktır. Her bir Ocak kendi bünyesinde birliktelik beraberlik ve Türklüğün asil ruhunu yaşama ve yaşatmaktadır. Birlikteliğimiz ile gücümüze güç varlığımıza anlam kazandırdığımız etkinliğimiz sohbet ve karşılıklı fikir alışverişi ile sürmüş Hacılar Cumhuriyet Meydanında ettiğimiz Ülkücü Yemini ile son bulmuştur. Herkes çok iyi bilmelidir ki dost bildiğimize harbi dost düşman bildiğimize gerçekten düşman oluruz. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Ayrıca Abravcı; Kocasinan Ocak başkanı Berkan YILDIZ ,  Mimarsinan – Mimsin Ocak başkanı Akif GÜNDÜZ, Talas Ocak başkanı Kemal AĞCA, Belsin Ocak başkanı Zafer TAŞDEMİR ve teşkilatlarına Teşekkür ederiz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.