AKYAZI MAHALLESİNDE SEÇİM HEYECANI DEVAM EDİYOR

Gündem 04.06.2017 - 13:24, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3840+ kez okundu.
 

AKYAZI MAHALLESİNDE SEÇİM HEYECANI DEVAM EDİYOR

MUHTARLIK SEÇİMLERİNE İLGİ BÜYÜK
AKYAZI MAHALLESİNDE SEÇİM HEYECANI DEVAM EDİYORHacılar Akyazı ve çiftlik mahalleleri bugün sandık başında. Boşalan mahalle muhtarlıkları seçimi için sandık başına giden mahalle sakinleri. Yeni muhtarlarını belirleyecekler. Katılımın yoğun olduğu gözlenen seçimlerde Akyazı mahallesinde muhtarlık için yarışan 8 aday, yaptıkları açıklamada demokratik bir şekilde seçim gerçekleşmekte, mahalle sakinlerimiz kimi tercih ederse etsin mahallemize en iyi hizmetin geleceğine inanıyoruz, diyerek gazetemiz objektiflerine kol kola fotoğraf verdiler.
MUHTARLIK SEÇİMLERİNE İLGİ BÜYÜK

AKYAZI MAHALLESİNDE SEÇİM HEYECANI DEVAM EDİYOR
Hacılar Akyazı ve çiftlik mahalleleri bugün sandık başında. Boşalan mahalle muhtarlıkları seçimi için sandık başına giden mahalle sakinleri. Yeni muhtarlarını belirleyecekler. Katılımın yoğun olduğu gözlenen seçimlerde Akyazı mahallesinde muhtarlık için yarışan 8 aday, yaptıkları açıklamada demokratik bir şekilde seçim gerçekleşmekte, mahalle sakinlerimiz kimi tercih ederse etsin mahallemize en iyi hizmetin geleceğine inanıyoruz, diyerek gazetemiz objektiflerine kol kola fotoğraf verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.