HACILAR’DA RAMAZAN TIRI COŞKUSU

Kültür 20.06.2017 - 23:51, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3087+ kez okundu.
 

HACILAR’DA RAMAZAN TIRI COŞKUSU

Hacılarda vatandaşların meydanı doldurduğu etkinliğe
HACILAR’DA RAMAZAN TIRI COŞKUSUBüyükşehir Belediyesinin Ramazan eğlenceleri etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen Ramazan tırı programı Hacılar meydanında gerçekleştirildi .   Hacılarda vatandaşların meydanı doldurduğu etkinliğe Belediye Başkanı, Doğan Ekici , Ak Parti İlçe Başkanı Hüdai Barut, Belediye Başkan yardımcısı Bilal Özdoğan Belediye Meclis Üyesi Recep Aykut ve birçok vatandaş katıldı. Mehteran bölüğünün konseri ve Kuranı Kerim Tilavetiyle başlayan etkinlikte, açılış konuşmasını yapan Hacılar belediye başkanı Doğan Ekici, Ramazan tırı etkinliğini düzenleyen büyükşehir belediye başkanı sayın Hüseyin Çelik beye çok teşekkür ederiz dedi. Ekici , bildiğiniz gibi Ramazan birlik ve beraberliğin kaynaşmanın ve yardımlaşmanın ön plana çıktığı bir ay, bizde mübarek ramazan ayını en iyi şekilde idrak ederek bunun sevabına nail olmayı ümit ediyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın, milletimize ve devletimize kasteden düşmanlara fırsat vermesin dedi. Daha sonra illüzyonist gösterileri ve çeşitli eğlencelerle devam eden programda vatandaşlar gönüllerince eğlendiler.
Hacılarda vatandaşların meydanı doldurduğu etkinliğe

HACILAR’DA RAMAZAN TIRI COŞKUSU
Büyükşehir Belediyesinin Ramazan eğlenceleri etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen Ramazan tırı programı Hacılar meydanında gerçekleştirildi .   Hacılarda vatandaşların meydanı doldurduğu etkinliğe Belediye Başkanı, Doğan Ekici , Ak Parti İlçe Başkanı Hüdai Barut, Belediye Başkan yardımcısı Bilal Özdoğan Belediye Meclis Üyesi Recep Aykut ve birçok vatandaş katıldı. Mehteran bölüğünün konseri ve Kuranı Kerim Tilavetiyle başlayan etkinlikte, açılış konuşmasını yapan Hacılar belediye başkanı Doğan Ekici, Ramazan tırı etkinliğini düzenleyen büyükşehir belediye başkanı sayın Hüseyin Çelik beye çok teşekkür ederiz dedi. Ekici , bildiğiniz gibi Ramazan birlik ve beraberliğin kaynaşmanın ve yardımlaşmanın ön plana çıktığı bir ay, bizde mübarek ramazan ayını en iyi şekilde idrak ederek bunun sevabına nail olmayı ümit ediyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın, milletimize ve devletimize kasteden düşmanlara fırsat vermesin dedi. Daha sonra illüzyonist gösterileri ve çeşitli eğlencelerle devam eden programda vatandaşlar gönüllerince eğlendiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.