KAYSERİ OSB ENDÜSTRİYEL TASARIM MERKEZİ, FARKLI VE ÖZGÜN TASARIMLARIN ADRESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR …

Ekonomi 14.08.2017 - 11:07, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3537+ kez okundu.
 

KAYSERİ OSB ENDÜSTRİYEL TASARIM MERKEZİ, FARKLI VE ÖZGÜN TASARIMLARIN ADRESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR …

AR-GE, inovasyon, tasarım gibi yöntemleri kullanarak mevcut kaynakları daha verimli
KAYSERİ OSB ENDÜSTRİYEL TASARIM MERKEZİ, FARKLI VE ÖZGÜN TASARIMLARIN ADRESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR …   Günümüz iş dünyasında ekonomik anlamda ileri seviye ülkelerle rekabet edebilmek için tüm sektörlerimizin stratejilerini belirlemesinin, yenilikçi bir bakış açısı ile taklitçilikten uzak kalınarak, farkındalık ortaya koymasının, AR-GE, inovasyon, tasarım gibi yöntemleri kullanarak mevcut kaynakları daha verimli ve daha doğru bir şekilde kullanması ve hayata geçirmesinin, marka olması ve katma değer ortaya koymasının, edilgen değil etken bir durumda olmasının, proaktif düşünme ve ona göre hareket etmesi ve bu bakış açısına sahip olunmasının gerekliliği tartışılmaz bir durumdur. Her ülke, sahip olduğu markalar kadar güçlü ve her sektör tasarım yeteneği kadar rekabetçidir. Ülkemiz sanayicilerinin temel misyonu; endüstriyel tasarıma gereken önemi vererek, Türk marka ve ürünlerinin yaygınlaşmasını sağlamak ve dünya standartlarına uygun, kaliteli ve özgün tasarımlar ile rekabetçi fiyatlara sahip markaları oluşturmak olmalıdır. İşte bu anlayıştan hareketle, Kayseri OSB bünyesinde kurulan ve profesyonel ekibi ile birlikte bölgemiz sanayicilerine tasarım hizmeti veren “Kayseri OSB Endüstriyel Tasarım Merkezi”nde; Dünyayı hareket ettirme, yönetme güç ve yeteneğine sahip olan tasarım sayesinde, iş dünyasında farklılık oluşturmada, rekabet edebilmede, katma değer oluşturmada, markalaşmada, en önemli farklılaşma aracı olan “tasarım”ın gücü ile firmalarımızın buluşmasını sağlamak suretiyle, bölgemizdeki AR-GE ve yenilikçi kapasitenin artırılmasına destek sağlanmaktadır.
AR-GE, inovasyon, tasarım gibi yöntemleri kullanarak mevcut kaynakları daha verimli

KAYSERİ OSB ENDÜSTRİYEL TASARIM MERKEZİ, FARKLI VE ÖZGÜN TASARIMLARIN ADRESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR …

 

Günümüz iş dünyasında ekonomik anlamda ileri seviye ülkelerle rekabet edebilmek için tüm sektörlerimizin stratejilerini belirlemesinin, yenilikçi bir bakış açısı ile taklitçilikten uzak kalınarak, farkındalık ortaya koymasının, AR-GE, inovasyon, tasarım gibi yöntemleri kullanarak mevcut kaynakları daha verimli ve daha doğru bir şekilde kullanması ve hayata geçirmesinin, marka olması ve katma değer ortaya koymasının, edilgen değil etken bir durumda olmasının, proaktif düşünme ve ona göre hareket etmesi ve bu bakış açısına sahip olunmasının gerekliliği tartışılmaz bir durumdur.

Her ülke, sahip olduğu markalar kadar güçlü ve her sektör tasarım yeteneği kadar rekabetçidir. Ülkemiz sanayicilerinin temel misyonu; endüstriyel tasarıma gereken önemi vererek, Türk marka ve ürünlerinin yaygınlaşmasını sağlamak ve dünya standartlarına uygun, kaliteli ve özgün tasarımlar ile rekabetçi fiyatlara sahip markaları oluşturmak olmalıdır.

İşte bu anlayıştan hareketle, Kayseri OSB bünyesinde kurulan ve profesyonel ekibi ile birlikte bölgemiz sanayicilerine tasarım hizmeti veren “Kayseri OSB Endüstriyel Tasarım Merkezi”nde;

Dünyayı hareket ettirme, yönetme güç ve yeteneğine sahip olan tasarım sayesinde, iş dünyasında farklılık oluşturmada, rekabet edebilmede, katma değer oluşturmada, markalaşmada, en önemli farklılaşma aracı olan “tasarım”ın gücü ile firmalarımızın buluşmasını sağlamak suretiyle, bölgemizdeki AR-GE ve yenilikçi kapasitenin artırılmasına destek sağlanmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.