KİLCİ OSB’DE 2017 YILI MALİ DESTEK PROGRAMLARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Ekonomi 12.01.2018 - 13:46, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2260+ kez okundu.
 

KİLCİ OSB’DE 2017 YILI MALİ DESTEK PROGRAMLARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

ORAN Genel Sekreter Vekili Ahmet Emin Kilci
KİLCİ OSB’DE 2017 YILI MALİ DESTEK PROGRAMLARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ   Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Tarafından Seminer Gerçekleştirildi Orta Anadolu Kalkınma Ajansı 2017 yılı teklif çağrısı kapsamında “Kentsel ve Sosyal Altyapının İyileştirilmesi”, “Yeni ve Yenilenebilir Tarım Uygulamaları” ve “Endüstriyel Gelişim ve Verimlilik” mali destek programlarının tanıtımına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. Kayseri OSB Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını ORAN Genel Sekreter Vekili Ahmet Emin Kilci yaptı. Kilci konuşmasında; 2017 yılı mali destek programlarının 7.sinin gerçekleştirildiğini, ürün çeşitliliğinin artırılması, endüstriyel tasarımın ve marka oluşturmanın önemi, Kobilerin arge ve inovasyona yenilikçi ürünlere yönlendirilmesi, ürün desteklerinden yeterince yararlanılması, 2023 hedeflerine ulaşılması için projelerin hayata geçirilmesinde dikkat edilmesi gereken hususlar, istihdamın artırılmasına olan katkıları ve ORAN destekleri üzerinde durdu. Daha sonra ORAN Uzmanı tarafından, sağlanmakta olan mali destek programlarına dair detaylı bilgiler sunuldu. Soru-cevap faslında sonra program sona erdi.  
ORAN Genel Sekreter Vekili Ahmet Emin Kilci

KİLCİ OSB’DE 2017 YILI MALİ DESTEK PROGRAMLARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Tarafından Seminer Gerçekleştirildi

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı 2017 yılı teklif çağrısı kapsamında “Kentsel ve Sosyal Altyapının İyileştirilmesi”, “Yeni ve Yenilenebilir Tarım Uygulamaları” ve “Endüstriyel Gelişim ve Verimlilik” mali destek programlarının tanıtımına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kayseri OSB Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını ORAN Genel Sekreter Vekili Ahmet Emin Kilci yaptı. Kilci konuşmasında;

2017 yılı mali destek programlarının 7.sinin gerçekleştirildiğini, ürün çeşitliliğinin artırılması, endüstriyel tasarımın ve marka oluşturmanın önemi, Kobilerin arge ve inovasyona yenilikçi ürünlere yönlendirilmesi, ürün desteklerinden yeterince yararlanılması, 2023 hedeflerine ulaşılması için projelerin hayata geçirilmesinde dikkat edilmesi gereken hususlar, istihdamın artırılmasına olan katkıları ve ORAN destekleri üzerinde durdu.

Daha sonra ORAN Uzmanı tarafından, sağlanmakta olan mali destek programlarına dair detaylı bilgiler sunuldu.

Soru-cevap faslında sonra program sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.