HAYDİ ÇOCUKLAR CAMİYE ETKİNLİĞİNE KATILAN 19 ÇOCUĞA HEDİYELERİ VERİLDİ

Çocuk 02.02.2018 - 15:01, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2185+ kez okundu.
 

HAYDİ ÇOCUKLAR CAMİYE ETKİNLİĞİNE KATILAN 19 ÇOCUĞA HEDİYELERİ VERİLDİ

Ödül törenine Hacılar müftüsü Mehmet Özbek, Çaküd adına Mehmet Baktır
    Hacılar Müftülüğü ve Çaküd tarafından organize edilen haydi çocuklar camiye etkinliği çerçevesinde Muhittin Tatar camiinde 10 gün süren etkinliğe katılan 19 çocuğa hediyeleri verildi . Ödül törenine Hacılar müftüsü Mehmet Özbek, Çaküd adına Mehmet Baktır  ve öğrencilerin velileri katıldı. Hacılar Muhittin Tatar cami imamı Nazmi Yüksel camimizde bu etkinliğe katılan çocuk sayısında ilçede en yüksek sayıya eriştik. Bundan dolayı çok mutluyuz bu çocuklarımızın da  bu etkinliklerden sonrada camimizin devamlı cemaati olması için her türlü gayreti sarf edeceğiz dedi. Çaküd adına tören katılan Mehmet Baktır bu gibi etkinlikleri başka illerde yapıldığını duyunca Hacılarda da bunu haya geçirmeyi planladık ilçe müftülüğümüzde bu konuda desteklerini esirgemediler.  İlçemizde bulunan 7 camide bu etkinliğimiz hayata geçti burada bu çocuklarımızın ödül törenine katılmaktan çok mutluyuz dedi . Hacılar ilçe müftüsü Mehmet Özbek  bu  etkinlik çocuklarımıza Namaz alışkanlığı kazandırma açısından oldukça güzel oldu. Ama  en  yanı özellikle Akşam ve Yatsı namazlarına gelen çocuklarımızın aileleri de cemaatle namaza katıldılar. Yani bundan hem çocuklar hem de aileleri sevap kazandılar dedi. ÖZBEK en çok katılım Muhittin Tatar camiinde oldu, Hocamızı da tebrik ediyorum dedi .Daha sonra etkinliğe katılan öğrencilere ödülleri verildi.   
Ödül törenine Hacılar müftüsü Mehmet Özbek, Çaküd adına Mehmet Baktır

 

 

Hacılar Müftülüğü ve Çaküd tarafından organize edilen haydi çocuklar camiye etkinliği çerçevesinde Muhittin Tatar camiinde 10 gün süren etkinliğe katılan 19 çocuğa hediyeleri verildi .

Ödül törenine Hacılar müftüsü Mehmet Özbek, Çaküd adına Mehmet Baktır  ve öğrencilerin velileri katıldı. Hacılar Muhittin Tatar cami imamı Nazmi Yüksel camimizde bu etkinliğe katılan çocuk sayısında ilçede en yüksek sayıya eriştik. Bundan dolayı çok mutluyuz bu çocuklarımızın da  bu etkinliklerden sonrada camimizin devamlı cemaati olması için her türlü gayreti sarf edeceğiz dedi. Çaküd adına tören katılan Mehmet Baktır bu gibi etkinlikleri başka illerde yapıldığını duyunca Hacılarda da bunu haya geçirmeyi planladık ilçe müftülüğümüzde bu konuda desteklerini esirgemediler.  İlçemizde bulunan 7 camide bu etkinliğimiz hayata geçti burada bu çocuklarımızın ödül törenine katılmaktan çok mutluyuz dedi .

Hacılar ilçe müftüsü Mehmet Özbek  bu  etkinlik çocuklarımıza Namaz alışkanlığı kazandırma açısından oldukça güzel oldu. Ama  en  yanı özellikle Akşam ve Yatsı namazlarına gelen çocuklarımızın aileleri de cemaatle namaza katıldılar. Yani bundan hem çocuklar hem de aileleri sevap kazandılar dedi. ÖZBEK en çok katılım Muhittin Tatar camiinde oldu, Hocamızı da tebrik ediyorum dedi .Daha sonra etkinliğe katılan öğrencilere ödülleri verildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.