UĞUR ÇITIRKI: “SEVDASI TÜRKİYE OLAN HERKESİ BEKLİYORUZ”

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2018 - 08:23, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3000+ kez okundu.
 

UĞUR ÇITIRKI: “SEVDASI TÜRKİYE OLAN HERKESİ BEKLİYORUZ”

Konu ile ilgili açıklama yapan Hacılar Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Uğur ÇITIRKI
Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı tarafından 22 Şubat Perşembe günü ücretsiz olarak düzenlenecek olan “Sevdamız Türkiye” programına sevilen sanatçılar; Ahmet Şafak, Osman Öztunç ve Ahmet Öngel katılacak. Konu ile ilgili açıklama yapan Hacılar Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Uğur ÇITIRKI “ İl Başkanlığımız tarafından  22 Şubat Perşembe günü saat 18.00’de, eski fuar alanında yer alan Kadir Has Spor Salonu’nda “Sevdamız Türkiye” programını gerçekleştireceğiz. Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacı olduğunu düşündüğümüz bugünlerde, yüreği vatan, millet ve bayrak sevgisi ile dolu olan tüm hemşerilerimizle birlikte vatan şarkılarını haykıracağız. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sayın Olcay Kılavuz Beyefendi’nin de katılımlarıyla onurlandıracağı bu programda, değerli sanatçılarımız Ahmet Şafak, Osman Öztunç ve Ahmet Öngel sahne alacaklardır.” dedi. Başkan Uğur ÇITIRKI, vatan sevgisi taşıyan herkesin “Sevdamız Türkiye” programına davetli olduğunu belirtti “ Programımız ücretsiz gerçekleşecektir. . Böylelikle Zeytin Dalı harekâtının devam ettiği bugünlerde yüreği beraber atan tüm vatanseverleri programımızda buluşturarak terör odaklarına ‘savaşın Türk’ün toyu olduğunu’ hatırlatacağız. Aziz hemşerilerimizi 22 Şubat Perşembe günü saat 18.00’de Kadir Has Spor Salonu’na Tüm Hacılar’lı Hemşerilerimizi davet ediyorum.” dedi.  
Konu ile ilgili açıklama yapan Hacılar Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Uğur ÇITIRKI

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı tarafından 22 Şubat Perşembe günü ücretsiz olarak düzenlenecek olan “Sevdamız Türkiye” programına sevilen sanatçılar; Ahmet Şafak, Osman Öztunç ve Ahmet Öngel katılacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Hacılar Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Uğur ÇITIRKI “ İl Başkanlığımız tarafından  22 Şubat Perşembe günü saat 18.00’de, eski fuar alanında yer alan Kadir Has Spor Salonu’nda “Sevdamız Türkiye” programını gerçekleştireceğiz. Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacı olduğunu düşündüğümüz bugünlerde, yüreği vatan, millet ve bayrak sevgisi ile dolu olan tüm hemşerilerimizle birlikte vatan şarkılarını haykıracağız. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sayın Olcay Kılavuz Beyefendi’nin de katılımlarıyla onurlandıracağı bu programda, değerli sanatçılarımız Ahmet Şafak, Osman Öztunç ve Ahmet Öngel sahne alacaklardır.” dedi.

Başkan Uğur ÇITIRKI, vatan sevgisi taşıyan herkesin “Sevdamız Türkiye” programına davetli olduğunu belirtti “ Programımız ücretsiz gerçekleşecektir. . Böylelikle Zeytin Dalı harekâtının devam ettiği bugünlerde yüreği beraber atan tüm vatanseverleri programımızda buluşturarak terör odaklarına ‘savaşın Türk’ün toyu olduğunu’ hatırlatacağız. Aziz hemşerilerimizi 22 Şubat Perşembe günü saat 18.00’de Kadir Has Spor Salonu’na Tüm Hacılar’lı Hemşerilerimizi davet ediyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.