BAŞKAN EKİCİ, TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 173’ÜNCÜ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

11.04.2018 - 09:01, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3718+ kez okundu.
 

BAŞKAN EKİCİ, TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 173’ÜNCÜ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Başkan Ekici, “Toplumsal huzurumuzun sağlanması amacıyla
  Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek Türk Polis Teşkilatının 173’üncü yıldönümünü kutladı. Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutlamak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Başkan Ekici, “Toplumsal huzurumuzun sağlanması amacıyla, Türkiye’mizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve vatandaşların can güvenliği uğruna kendi canlarını vermekten sakınmayan, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü kutlu olsun.” Dedi. Başkan Ekici’nin ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu belirten İlçe Emniyet Müdürü Metin Karataşlı’da “Emniyet teşkilatında görev yapan tüm arkadaşlarımızla birlikte ülkemizin huzuru için çalışmaktayız.” şeklinde konuştu
Başkan Ekici, “Toplumsal huzurumuzun sağlanması amacıyla

 

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek Türk Polis Teşkilatının 173’üncü yıldönümünü kutladı.

Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutlamak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Başkan Ekici, “Toplumsal huzurumuzun sağlanması amacıyla, Türkiye’mizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve vatandaşların can güvenliği uğruna kendi canlarını vermekten sakınmayan, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü kutlu olsun.” Dedi.

Başkan Ekici’nin ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu belirten İlçe Emniyet Müdürü Metin Karataşlı’da “Emniyet teşkilatında görev yapan tüm arkadaşlarımızla birlikte ülkemizin huzuru için çalışmaktayız.” şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.