TEHLİKE UCUZ ATLATILDI

07.05.2018 - 20:18, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2202+ kez okundu.
 

TEHLİKE UCUZ ATLATILDI

Acil servis önünde çöken yolda bir araç mahsur kaldı.
  Hacılar yolu Kayseri Caddesi üzerinki yolda meydana gelen göçükler tehlikeli bir hale geldi. Acil servis önünde bir araç çöken yolda mahsur kaldı. Birkaç hafta önde Kayseri Caddesi Server girişinde meydana gelen göçük dolayısı ile devlet su işleri ve Hacılar Belediyesinin ortak çalışması ile tamiri tapılan yolun 112 acil servis kısmında, akşam saat 22 dolaylarında yeni bir göçük meydana geldi.  112 açıl servis önünde bulunan bir binek araç park halindeyken yolun çökmesi sonucunda araç  mahsur kaldı. Çekici yardımıyla araç çukurdan çıkarılırken yolda trafiğe kapatıldı. Mahalle sakinleri yolda meydana gelen bu göçük olayının yeni olmadığını belirterek, yolun altından kanal geçmekte bu kanal uzun yıllar önce yapıldığı ve buradan akan sularla özelliğini kaybettiğini , daha vahim bir olayın yaşanmaması için bir an önce yetkililerden kesin çözüm beklediklerini belirttiler
Acil servis önünde çöken yolda bir araç mahsur kaldı.

 

Hacılar yolu Kayseri Caddesi üzerinki yolda meydana gelen göçükler tehlikeli bir hale geldi. Acil servis önünde bir araç çöken yolda mahsur kaldı.

Birkaç hafta önde Kayseri Caddesi Server girişinde meydana gelen göçük dolayısı ile devlet su işleri ve Hacılar Belediyesinin ortak çalışması ile tamiri tapılan yolun 112 acil servis kısmında, akşam saat 22 dolaylarında yeni bir göçük meydana geldi.  112 açıl servis önünde bulunan bir binek araç park halindeyken yolun çökmesi sonucunda araç  mahsur kaldı. Çekici yardımıyla araç çukurdan çıkarılırken yolda trafiğe kapatıldı. Mahalle sakinleri yolda meydana gelen bu göçük olayının yeni olmadığını belirterek, yolun altından kanal geçmekte bu kanal uzun yıllar önce yapıldığı ve buradan akan sularla özelliğini kaybettiğini , daha vahim bir olayın yaşanmaması için bir an önce yetkililerden kesin çözüm beklediklerini belirttiler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.