AK PARTİ KADIN KOLLARI ANNELERİ UNUTMADI

14.05.2018 - 08:06, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3244+ kez okundu.
 

AK PARTİ KADIN KOLLARI ANNELERİ UNUTMADI

Hacılar Ak parti Kadın kolları hazırladıkları yüzlerce karanfili
   Hacılar Ak parti Kadın kolları hazırladıkları yüzlerce karanfili anneler gününde tek tek dağıttı. Hacılar Ak Parti kadın kolları başkanı Akkandın Sağlamtaş, Ak kadınlar olarak Hacılar ’da her zaman kadınlarımızın yanındayız . Sağlamtaş, sadece seçimlerde değil her zaman ev ziyaretlerimize ve hasta ziyaretlerimize de devam etmekte. 13 Mayıs anneler günün dede ilçe başkanımızı Ahmet Övüç ve yönetimimizin destekleri hazırladığımız yüzlerce karanfili Hacılarda evleri tek tek ziyaret ederek dağıtık, kadınlarımızın kadınlar gününü kutladık dedi. Sağlamtaş başta şehit anneleri olmak tüm  annelerimizin anneler gününü kutlar biz Ak kadınların her zaman onların yanında olmaları bilmelerini isteriz dedi.  
Hacılar Ak parti Kadın kolları hazırladıkları yüzlerce karanfili

 

 Hacılar Ak parti Kadın kolları hazırladıkları yüzlerce karanfili anneler gününde tek tek dağıttı.

Hacılar Ak Parti kadın kolları başkanı Akkandın Sağlamtaş, Ak kadınlar olarak Hacılar ’da her zaman kadınlarımızın yanındayız . Sağlamtaş, sadece seçimlerde değil her zaman ev ziyaretlerimize ve hasta ziyaretlerimize de devam etmekte. 13 Mayıs anneler günün dede ilçe başkanımızı Ahmet Övüç ve yönetimimizin destekleri hazırladığımız yüzlerce karanfili Hacılarda evleri tek tek ziyaret ederek dağıtık, kadınlarımızın kadınlar gününü kutladık dedi. Sağlamtaş başta şehit anneleri olmak tüm  annelerimizin anneler gününü kutlar biz Ak kadınların her zaman onların yanında olmaları bilmelerini isteriz dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.