KAYMAKAM SEZEN VE BAŞKAN EKİCİ ŞEHİT MEZARLARINI ZİYARET ETTİ

14.06.2018 - 10:25, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2345+ kez okundu.
 

KAYMAKAM SEZEN VE BAŞKAN EKİCİ ŞEHİT MEZARLARINI ZİYARET ETTİ

Şehit Hacı Aydıncı ve Şehit Polis Memuru Rüştü Bayram’ın
    Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen ve Belediye Başkanı Doğan Ekici, Hacılar Mezarlığında bulunan Şehit Hacı Aydıncı ve Şehit Polis Memuru Rüştü Bayram’ın mezarlarını ziyaret ederek dua ettiler. Ramazan Bayramı Arefesi nedeniyle Hacılar İlçe Protokolü, şehit mezarlarını ziyaret ederek dua etti. Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen, Belediye Başkanı Doğan Ekici, İlçe Jandarma Komutanı Muhittin Doğan, Hacılar Polis Merkezi Amir V. Emre Şen’in katıldığı mezarlık ziyaretinde İlçe Müftüsü Mehmet Özbek tarafından okunan Kuran-ı Kerimin ardından Vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimiz için dua adildi. Kaymakam Haluk Sezen ve Başkan Ekici, ülkemizin tüm şehit ve gazilere minnettar olduğunu, şehitlerimizin canlarını vatan için feda etmesi sayesinde Ülkemizde huzur ve güven içerisinde yaşanabildiğine vurgu yaptı. Kaymakam Sezen ve Başkan Ekici, başta şehit yakınları ve gaziler olmak üzere İlçe halkının, Türk Milletinin ve tüm İslam Aleminin Ramazan bayramını tebrik etti.  
Şehit Hacı Aydıncı ve Şehit Polis Memuru Rüştü Bayram’ın

 

 

Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen ve Belediye Başkanı Doğan Ekici, Hacılar Mezarlığında bulunan Şehit Hacı Aydıncı ve Şehit Polis Memuru Rüştü Bayram’ın mezarlarını ziyaret ederek dua ettiler.
Ramazan Bayramı Arefesi nedeniyle Hacılar İlçe Protokolü, şehit mezarlarını ziyaret ederek dua etti. Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen, Belediye Başkanı Doğan Ekici, İlçe Jandarma Komutanı Muhittin Doğan, Hacılar Polis Merkezi Amir V. Emre Şen’in katıldığı mezarlık ziyaretinde İlçe Müftüsü Mehmet Özbek tarafından okunan Kuran-ı Kerimin ardından Vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimiz için dua adildi.
Kaymakam Haluk Sezen ve Başkan Ekici, ülkemizin tüm şehit ve gazilere minnettar olduğunu, şehitlerimizin canlarını vatan için feda etmesi sayesinde Ülkemizde huzur ve güven içerisinde yaşanabildiğine vurgu yaptı. Kaymakam Sezen ve Başkan Ekici, başta şehit yakınları ve gaziler olmak üzere İlçe halkının, Türk Milletinin ve tüm İslam Aleminin Ramazan bayramını tebrik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.