RAMAZAN CİNGİL YENİ MAHALLE SAKİNLERİ ADINA BAŞKAN ÖZDOĞAN VE YETKİLİLERE TEŞEKKÜR EDERİM

Gündem 06.12.2019 - 17:30, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1779+ kez okundu.
 

RAMAZAN CİNGİL YENİ MAHALLE SAKİNLERİ ADINA BAŞKAN ÖZDOĞAN VE YETKİLİLERE TEŞEKKÜR EDERİM

Hacılar Yeni Mahalle Muhtarı Ramazan Cingil mahalleye belediye tarafından yapılan
RAMAZAN CİNGİL YENİ MAHALLE SAKİNLERİ ADINA BAŞKAN ÖZDOĞAN VE YETKİLİLERE TEŞEKKÜR EDERİM  Hacılar Yeni Mahalle Muhtarı Ramazan Cingil mahalleye belediye  tarafından yapılan hizmetlerden dolayı çok memnun olduklarını belirti. özellikle 2018 yılından başlayarak 2019 yılı sonuna kadar mahallede bulunan ana caddelerden Ahmet Yesevi caddesi ve Gürdoğanlar caddesiyle birlikte asfaltı bozuk durunda olan bazı sokaklarınız, belediyeniz tarafından sıcak asfalta kaplanarak mahallenin asfaltının büyük kısmı yenilenmiştir. Yine elektrik kablolarının yer altına alınma çalışmalarının 4/3’ü tamamlanarak mahallemiz ışıl ,ışıl olmuştur. Eksik olan aydınlatma yatırımı ve bazı ara sokaklarımızın asfaltı veya parke işlerinin de tamamlanmasıyla altyapı ve yol sorunlarımız tamamen bitmiş olacaktır. Mahallemizde park ve dinlenme alanları açısından çok büyük bir eksiklikte bulunmamaktadır. Mahallemize yapılan yatırımlar için büyük gayret gösteren Hacılar Belediye Başkanımız Bilal Özdoğan’a, Belediye Meclisi üyelerimize , daire müdürlerimize ve belediye personelimize şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ederim.
Hacılar Yeni Mahalle Muhtarı Ramazan Cingil mahalleye belediye tarafından yapılan

RAMAZAN CİNGİL YENİ MAHALLE SAKİNLERİ ADINA BAŞKAN ÖZDOĞAN VE YETKİLİLERE TEŞEKKÜR EDERİM

 Hacılar Yeni Mahalle Muhtarı Ramazan Cingil mahalleye belediye  tarafından yapılan hizmetlerden dolayı çok memnun olduklarını belirti. özellikle 2018 yılından başlayarak 2019 yılı sonuna kadar mahallede bulunan ana caddelerden Ahmet Yesevi caddesi ve Gürdoğanlar caddesiyle birlikte asfaltı bozuk durunda olan bazı sokaklarınız, belediyeniz tarafından sıcak asfalta kaplanarak mahallenin asfaltının büyük kısmı yenilenmiştir. Yine elektrik kablolarının yer altına alınma çalışmalarının 4/3’ü tamamlanarak mahallemiz ışıl ,ışıl olmuştur. Eksik olan aydınlatma yatırımı ve bazı ara sokaklarımızın asfaltı veya parke işlerinin de tamamlanmasıyla altyapı ve yol sorunlarımız tamamen bitmiş olacaktır. Mahallemizde park ve dinlenme alanları açısından çok büyük bir eksiklikte bulunmamaktadır. Mahallemize yapılan yatırımlar için büyük gayret gösteren Hacılar Belediye Başkanımız Bilal Özdoğan’a, Belediye Meclisi üyelerimize , daire müdürlerimize ve belediye personelimize şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.