HACILAR ’DA SU FİYATLARI UCUZLADI MI?

Yaşam 20.07.2015 - 17:17, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3287+ kez okundu.
 

HACILAR ’DA SU FİYATLARI UCUZLADI MI?

Hacılar'da su fiyatları ucuzladı diyerek aşırı su kullanan vatandaşlarımız mağdur olabilir bu yüzden Hacılarlı
  Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin meclis toplantısında alınan karar gereği 11 ilçe ve 15 mahallede su fiyatlarında indirim oldu. Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisinin dün yapılan toplantısında Kırsal Alandaki Abonelerin Su Fiyatlarının Yeniden Düzenlenmesi konusu görüşüldü. KASKİ Genel Müdürlüğü Plan ve Bütçe Komisyonu’nun hazırladığı rapor doğrultusunda, Hacılar, Kocasinan, Melikgazi ve Talas ilçeleri ile Erkilet, Gesi, Hisarcık, Mimarsinan ve Kıranardı mahallelerinde su ücretlerinde herhangi bir indirime gidilmedi. Mesken okullar ve öğrenci yurtları için metreküp fiyatı 2 TL 63kr, iş yeri ve resmi daireler için 5 TL 26kr olarak kaldı. Kaski abone hizmetleri şube müdürü Ahmet Tan gazetemize yaptığı açıklamada belediye meclisinin su fiyatlarını indirim kararını aldığını, fakat uygulamaya henüz başlanmadığını gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra uygulamanım başlayacağını belirtti. Hacıların hangi mahallerinin indirimli sudan yararlanacağının halen belirlenmediğini belirterek su fiyatları ucuzladı diyerek aşırı su kullanan vatandaşlarımız mağdur olabilir bu yüzden Hacılarlı vatandaşlarımızın su kullanımlarına dikkat etmeleri gerektiğini belirtti.  
Hacılar'da su fiyatları ucuzladı diyerek aşırı su kullanan vatandaşlarımız mağdur olabilir bu yüzden Hacılarlı

 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin meclis toplantısında alınan karar gereği 11 ilçe ve 15 mahallede su fiyatlarında indirim oldu.
Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisinin dün yapılan toplantısında Kırsal Alandaki Abonelerin Su Fiyatlarının Yeniden Düzenlenmesi konusu görüşüldü. KASKİ Genel Müdürlüğü Plan ve Bütçe Komisyonu’nun hazırladığı rapor doğrultusunda, Hacılar, Kocasinan, Melikgazi ve Talas ilçeleri ile Erkilet, Gesi, Hisarcık, Mimarsinan ve Kıranardı mahallelerinde su ücretlerinde herhangi bir indirime gidilmedi. Mesken okullar ve öğrenci yurtları için metreküp fiyatı 2 TL 63kr, iş yeri ve resmi daireler için 5 TL 26kr olarak kaldı. Kaski abone hizmetleri şube müdürü Ahmet Tan gazetemize yaptığı açıklamada belediye meclisinin su fiyatlarını indirim kararını aldığını, fakat uygulamaya henüz başlanmadığını gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra uygulamanım başlayacağını belirtti. Hacıların hangi mahallerinin indirimli sudan yararlanacağının halen belirlenmediğini belirterek su fiyatları ucuzladı diyerek aşırı su kullanan vatandaşlarımız mağdur olabilir bu yüzden Hacılarlı vatandaşlarımızın su kullanımlarına dikkat etmeleri gerektiğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.