ZEYNEP ÖZKAYA DİYET VE DANIŞMANLIK KLİNİĞİ DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI

Sağlık (HHG) - HACILAR HABER GAZETESİ | 10.02.2024 - 15:36, Güncelleme: 10.02.2024 - 17:44 5131+ kez okundu.
 

ZEYNEP ÖZKAYA DİYET VE DANIŞMANLIK KLİNİĞİ DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI

Kayseri de hizmet verecek olan Diyetisyen
Kayseri de hizmet verecek olan Diyetisyen Zeynep ÖZKAYA’ya ait Diyet ve Danışmanlık kliniği düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Melikgazi  Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu , Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Melikgazi Ak Parti İlçe başkanı Tayyar Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Övüç, Sanayi Odası meclis başkanı Abidin Özkaya, İş insanları ve davetliler katıldı.Açılış konuşmalarından sonra yapılan dua ile açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından davetliler kliniği gezerek bilgi aldı.  Adres: Alpaslan, Şht. Üst. Mustafa Şimşek Blv. Seha Sitesi 1.Kat.    
Kayseri de hizmet verecek olan Diyetisyen

Kayseri de hizmet verecek olan Diyetisyen Zeynep ÖZKAYA’ya ait Diyet ve Danışmanlık kliniği düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Melikgazi  Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu , Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Melikgazi Ak Parti İlçe başkanı Tayyar Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Övüç, Sanayi Odası meclis başkanı Abidin Özkaya, İş insanları ve davetliler katıldı.Açılış konuşmalarından sonra yapılan dua ile açılış kurdelesi kesildi.

Açılışın ardından davetliler kliniği gezerek bilgi aldı. 

Adres: Alpaslan, Şht. Üst. Mustafa Şimşek Blv. Seha Sitesi 1.Kat.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.