OSB BAŞKANI NURSAÇAN’DAN BOYDAK AİLESİNE GEÇMİŞ OLSUN ZIYARETİ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2016 - 19:16, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2967+ kez okundu.
 

OSB BAŞKANI NURSAÇAN’DAN BOYDAK AİLESİNE GEÇMİŞ OLSUN ZIYARETİ

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Organize Sanayi Bölgesi yönetiminin bir süre önce tutuklanan
  Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı  Mustafa Boydak, Organize Sanayi Bölgesi yönetiminin bir süre önce  tutuklanan Hacı ve Memduh Boydak için geçmiş olsun ziyaretine geldiklerini açıkladı.   Konuyla ilgili olarak twitter hesabından  ziyaret fotoğrafı paylaşan Yönetim Kurulu  Başkanı Mustafa Boydak, “Kayseri OSB Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretimize geldiler. Çalışmalar ile ilgili bilgilendirme de yapıldı. Kayseri OSB yönetimine kardeşlerim için geçmiş olsun dilekleri ve ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar.” Dedi
Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Organize Sanayi Bölgesi yönetiminin bir süre önce tutuklanan
 
Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı  Mustafa Boydak, Organize Sanayi Bölgesi yönetiminin bir süre önce  tutuklanan Hacı ve Memduh Boydak için geçmiş olsun ziyaretine geldiklerini açıkladı.
 
Konuyla ilgili olarak twitter hesabından  ziyaret fotoğrafı paylaşan Yönetim Kurulu  Başkanı Mustafa Boydak, “Kayseri OSB Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretimize geldiler. Çalışmalar ile ilgili bilgilendirme de yapıldı. Kayseri OSB yönetimine kardeşlerim için geçmiş olsun dilekleri ve ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar.” Dedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.