HACILAR'DA KENTSEL DÖNÜŞÜM’DE UZLAŞMALAR BAŞLIYOR

Gündem 25.08.2016 - 11:32, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2459+ kez okundu.
 

HACILAR'DA KENTSEL DÖNÜŞÜM’DE UZLAŞMALAR BAŞLIYOR

Hacılar Belediyesi Başkanı Doğan Ekici, önümüzdeki günlerde
    Hacılar Belediyesi Başkanı Doğan Ekici, önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek olan Kentsel Dönüşüm ofisinde incelemelerde bulundu. Başkan Ekici, en kısa zamanda alandaki ev sahipleriyle uzlaşmaları tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.  130 Bin metrekare alanda 200 Milyon TL’ye mal olacak Kentsel Dönüşüm Projesinde çalışmalar hız kazandı. Önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek olan Kentsel Dönüşüm ofisinde Kentsel Tasarım Müdürü Ersel Elcuman ve Yazı İşleri Müdürü Ahmet Hökelek ile birlikte incelemelerde bulunan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, 130 Bin metrekare alanda kentsel dönüşüm çalışmalarına başlanacağını söyledi. Başkan Ekici sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu kapsamda 1200 konutu hemşerilerimize kazandıracağız. Kentsel dönüşüm ofisimizi çalışmaları devam ediyor. En kısa zamanda açılışını gerçekleştireceğiz. Hemşerilerimizle buraya davet edip, anlaşma sağlayacağız. Taleplerine göre 2+1 ve 3+1 konutları teslim edeceğiz. Şimdiden hayırlı mübarek olsun.”
Hacılar Belediyesi Başkanı Doğan Ekici, önümüzdeki günlerde
 
 
Hacılar Belediyesi Başkanı Doğan Ekici, önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek olan Kentsel Dönüşüm ofisinde incelemelerde bulundu. Başkan Ekici, en kısa zamanda alandaki ev sahipleriyle uzlaşmaları tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. 
130 Bin metrekare alanda 200 Milyon TL’ye mal olacak Kentsel Dönüşüm Projesinde çalışmalar hız kazandı. Önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek olan Kentsel Dönüşüm ofisinde Kentsel Tasarım Müdürü Ersel Elcuman ve Yazı İşleri Müdürü Ahmet Hökelek ile birlikte incelemelerde bulunan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, 130 Bin metrekare alanda kentsel dönüşüm çalışmalarına başlanacağını söyledi. Başkan Ekici sözlerini şöyle sürdürdü;
“Bu kapsamda 1200 konutu hemşerilerimize kazandıracağız. Kentsel dönüşüm ofisimizi çalışmaları devam ediyor. En kısa zamanda açılışını gerçekleştireceğiz. Hemşerilerimizle buraya davet edip, anlaşma sağlayacağız. Taleplerine göre 2+1 ve 3+1 konutları teslim edeceğiz. Şimdiden hayırlı mübarek olsun.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.