TAŞLI KARTINDA BÜYÜK YANGIN

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2016 - 17:03, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 718+ kez okundu.
 

TAŞLI KARTINDA BÜYÜK YANGIN

Hacılar’da sakar çiftliği taşlı kartında yangında
Hacılar’da sakar çiftliği taşlı kartında yangında büyük bir alan kül oldu.Üst kısımlarında kavak ormanı bulunan yere sıçrayan yangın hala devam ediyor. Büyükşehir itfaiye ekipleri ve Kayseri Orman bölge müdürlüğünün müdahalesi devam ederken alt kısmında keven otlarının yanmasıyla başlayan yangı kavak ağaçları arasında devam ediyor. Yangının çıkış sebebi bilinmiyor
Hacılar’da sakar çiftliği taşlı kartında yangında

Hacılar’da sakar çiftliği taşlı kartında yangında büyük bir alan kül oldu.Üst kısımlarında kavak ormanı bulunan yere sıçrayan yangın hala devam ediyor.

Büyükşehir itfaiye ekipleri ve Kayseri Orman bölge müdürlüğünün müdahalesi devam ederken alt kısmında keven otlarının yanmasıyla başlayan yangı kavak ağaçları arasında devam ediyor.

Yangının çıkış sebebi bilinmiyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.