HACILAR KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKANIN’DAN CHP’YE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2016 - 08:59, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 701+ kez okundu.
 

HACILAR KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKANIN’DAN CHP’YE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Hacılarda Pazar gecesi meydana gelen kundaklama dan dolayı büyük hasar gören CHP ilçe binasına
Hacılarda Pazar gecesi meydana gelen kundaklama dan dolayı büyük hasar gören CHP ilçe binasına ,Kaymakam vekili Erkaya YIRIK ,Hacılar belediye başkanı Doğan EKİCİ, Ak parti ilçe başkanı Hüdai BARUT ,Belediye başkan yardımcısı Bilal ÖZDOĞAN ve Belediye meclis üyeleri tarafından geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu. Hacılar ilçe kaymakam vekili ve belediye başkanı CHP ilçe başkanı derviş kilciye bu sadece CHP’ye yapılan bir saldırı değil, birlik ve beraberliğimize yapılan bir saldırı dediler. CHP ilçe başkanı  Derviş KİLCİ, ilçede bir çok güvenlik sorunu yaşandığını belirterek ilçe halkımız bu konudan çok şikayetçi bu gün bizim başımıza gelenin yarın bir başkasının başına gelmemesi için gerekli tedbirlerin alınmasını beklemekteyiz dedi.  kaymakam vekili Erkaya Yırık Hacılardaki olan olayların önlenmesi için gerekli tedbirleri alacaklarını özellikle Mobese sisteminin Hacılara da kurulması için gerekli çalışmaları yapmaktayız dedi. Hacılar belediye başkanı Doğan Ekici ise bu hepimize yapılmış bir saldırı, bizler yıllarca bu ilçede kardeş olarak yaşadık ve yaşa mayada devam edeceğiz kimsenin bu birlik ve beraberliğimizi bozmasına izin vermeyeceğiz dedi .
Hacılarda Pazar gecesi meydana gelen kundaklama dan dolayı büyük hasar gören CHP ilçe binasına

Hacılarda Pazar gecesi meydana gelen kundaklama dan dolayı büyük hasar gören CHP ilçe binasına ,Kaymakam vekili Erkaya YIRIK ,Hacılar belediye başkanı Doğan EKİCİ, Ak parti ilçe başkanı Hüdai BARUT ,Belediye başkan yardımcısı Bilal ÖZDOĞAN ve Belediye meclis üyeleri tarafından geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu.

Hacılar ilçe kaymakam vekili ve belediye başkanı CHP ilçe başkanı derviş kilciye bu sadece CHP’ye yapılan bir saldırı değil, birlik ve beraberliğimize yapılan bir saldırı dediler. CHP ilçe başkanı  Derviş KİLCİ, ilçede bir çok güvenlik sorunu yaşandığını belirterek ilçe halkımız bu konudan çok şikayetçi bu gün bizim başımıza gelenin yarın bir başkasının başına gelmemesi için gerekli tedbirlerin alınmasını beklemekteyiz dedi.  kaymakam vekili Erkaya Yırık Hacılardaki olan olayların önlenmesi için gerekli tedbirleri alacaklarını özellikle Mobese sisteminin Hacılara da kurulması için gerekli çalışmaları yapmaktayız dedi. Hacılar belediye başkanı Doğan Ekici ise bu hepimize yapılmış bir saldırı, bizler yıllarca bu ilçede kardeş olarak yaşadık ve yaşa mayada devam edeceğiz kimsenin bu birlik ve beraberliğimizi bozmasına izin vermeyeceğiz dedi .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.