AK PARTİ KAYSERİ İL BAŞKANI HÜSEYİN CAHİT ÖZDEN HACILAR BELEDİYE BAŞKAN DOĞAN EKİCİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2017 - 10:50, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2439+ kez okundu.
 

AK PARTİ KAYSERİ İL BAŞKANI HÜSEYİN CAHİT ÖZDEN HACILAR BELEDİYE BAŞKAN DOĞAN EKİCİ’Yİ ZİYARET ETTİ

İnşallah bu derecelerimizi de hizmette yatırım olarak da belediye faaliyetleri olarak da vatandaşlarımıza yansıtacağız
Ak Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden Hacılar Belediye Başkan Doğan Ekici’yi ziyaret etti. Ziyarete Ak Parti Hacılar İlçe Başkanı Hüdai Barut, Hacılar Belediye Meclis Üyeleri, İl yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Ziyarette konuşan Ak Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden; Sayın Başkanım, ilçe Başkanımız, kadın kolları başkanımız gençlik kolları başkanımız, yönetim kurulu arkadaşlar. Bugün belediyemizi güzel bir kampanya süresi sonrasında, Kayserimize yakışan sonuçları aldıktan sonra, Kayserimi zinde rekor oyunu alan Belediye Başkanımız ve ilçe başkanımızı ziyaret edelim diye sizler ile beraberiz, teşekkür ziyaretindeyiz. Allah emeklerimizi zayi etmedi çok şükür. İnşallah bundan sonrakiler de de; biliyorsunuz Ak Partide bir seçim biter, bir seçim başlar. Yeni seçimin start ını bugün Cumhurbaşkanımız kurucu genel başkanımız verdi. Bizlere hayırlı olsun. Sizler ile ilçeleri dolaşarak, yeni seçimin startında vermiş oluyoruz. Hem de bu keyfi, bu mutluluğu hep beraber yaşayalım diye buradayız. Ben emeği geçen bütün arkadaşlara, yönetimlerimize, mahalle temsilcilerimize, sandık kurulu üyelerimize hepsine tek tek şahsınıza, başkanlarımın şahsına tek tek teşekkür ediyorum. Kayserimizde iki ilçemiz ilk yüzün içerisinde. Hacılar 57. sırada Yahyalı 62. sırada. Her iki ilçemi zede buradan teşekkürlerimizi sunuyorum. İnşallah kayserimizim lokomotifi olacağız. Dedi. Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici; Başkanım bende zatıâlinizin nezdinde, yönetim kurulu üyelerinizi meclis üyelerimizi saygı ile selamlıyorum. Başkanım biz seçim sathında 45 gün boyunca ilçe başkanımız ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, meclis üyelerimiz, Kadın ve gençlik kollarımızla el birliği ile vererek kapı kapı dolaşarak, esnaflarımızı dolaşarak, sıkmadığımız el kalmadı ve Yahyalı ile de güzel bir rekabete girdik. Esat başkanım bu seçimde sizi geçeceğiz dedi. Bizde birinciliği kaptırmayız dedik. Elhamdülillah güzel bir seçim çalışmamız oldu ve yine 83,2 ile Kayseri’de birinci olduk. Ben hepinize emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah bu derecelerimizi de hizmette yatırım olarak da belediye faaliyetleri olarak da vatandaşlarımıza yansıtacağız. Biliyorsunuz ki yakın bir zamanda kentsel dönüşüm projemiz kapsamında eski evlerin yıkımına başladık ve yeni konutlarında temellerini temmuz ayı başında atacağız. Hemşerilerimiz modern ve yaşanabilir konutların sahibi olacaklar inşallah. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Biz her zaman seçime hazırız. Teşkilatlarımızla da uyumlu çalışıyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimiz muhafaza etsin ve korusun. İlçemize geldiğiniz ve nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim.
İnşallah bu derecelerimizi de hizmette yatırım olarak da belediye faaliyetleri olarak da vatandaşlarımıza yansıtacağız

Ak Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden Hacılar Belediye Başkan Doğan Ekici’yi ziyaret etti. Ziyarete Ak Parti Hacılar İlçe Başkanı Hüdai Barut, Hacılar Belediye Meclis Üyeleri, İl yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Ziyarette konuşan Ak Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden;

Sayın Başkanım, ilçe Başkanımız, kadın kolları başkanımız gençlik kolları başkanımız, yönetim kurulu arkadaşlar.

Bugün belediyemizi güzel bir kampanya süresi sonrasında, Kayserimize yakışan sonuçları aldıktan sonra, Kayserimi zinde rekor oyunu alan Belediye Başkanımız ve ilçe başkanımızı ziyaret edelim diye sizler ile beraberiz, teşekkür ziyaretindeyiz. Allah emeklerimizi zayi etmedi çok şükür. İnşallah bundan sonrakiler de de; biliyorsunuz Ak Partide bir seçim biter, bir seçim başlar. Yeni seçimin start ını bugün Cumhurbaşkanımız kurucu genel başkanımız verdi. Bizlere hayırlı olsun. Sizler ile ilçeleri dolaşarak, yeni seçimin startında vermiş oluyoruz. Hem de bu keyfi, bu mutluluğu hep beraber yaşayalım diye buradayız. Ben emeği geçen bütün arkadaşlara, yönetimlerimize, mahalle temsilcilerimize, sandık kurulu üyelerimize hepsine tek tek şahsınıza, başkanlarımın şahsına tek tek teşekkür ediyorum. Kayserimizde iki ilçemiz ilk yüzün içerisinde. Hacılar 57. sırada Yahyalı 62. sırada. Her iki ilçemi zede buradan teşekkürlerimizi sunuyorum. İnşallah kayserimizim lokomotifi olacağız. Dedi.

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici; Başkanım bende zatıâlinizin nezdinde, yönetim kurulu üyelerinizi meclis üyelerimizi saygı ile selamlıyorum.

Başkanım biz seçim sathında 45 gün boyunca ilçe başkanımız ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, meclis üyelerimiz, Kadın ve gençlik kollarımızla el birliği ile vererek kapı kapı dolaşarak, esnaflarımızı dolaşarak, sıkmadığımız el kalmadı ve Yahyalı ile de güzel bir rekabete girdik. Esat başkanım bu seçimde sizi geçeceğiz dedi. Bizde birinciliği kaptırmayız dedik. Elhamdülillah güzel bir seçim çalışmamız oldu ve yine 83,2 ile Kayseri’de birinci olduk. Ben hepinize emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah bu derecelerimizi de hizmette yatırım olarak da belediye faaliyetleri olarak da vatandaşlarımıza yansıtacağız. Biliyorsunuz ki yakın bir zamanda kentsel dönüşüm projemiz kapsamında eski evlerin yıkımına başladık ve yeni konutlarında temellerini temmuz ayı başında atacağız. Hemşerilerimiz modern ve yaşanabilir konutların sahibi olacaklar inşallah. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Biz her zaman seçime hazırız. Teşkilatlarımızla da uyumlu çalışıyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimiz muhafaza etsin ve korusun. İlçemize geldiğiniz ve nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.