BAŞKAN NURSAÇAN'DAN AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZDEN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gündem 09.03.2018 - 09:30, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3315+ kez okundu.
 

BAŞKAN NURSAÇAN'DAN AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZDEN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

24 Şubat’ta AK Parti İl Başkanlığına yeniden seçilen
  Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ve beraberindeki OSB Yönetimi, 24 Şubat’ta AK Parti İl Başkanlığına yeniden seçilen Hüseyin Cahit Özden ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kongrenin ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Nursaçan, Kayseri OSB’nin projeleri hakkında bilgiler aktardı.
24 Şubat’ta AK Parti İl Başkanlığına yeniden seçilen

 

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ve beraberindeki OSB Yönetimi, 24 Şubat’ta AK Parti İl Başkanlığına yeniden seçilen Hüseyin Cahit Özden ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kongrenin ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Nursaçan, Kayseri OSB’nin projeleri hakkında bilgiler aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.