ÇEVRİM MOBİLYA KENT ÜYELERİMİZ VE GÜÇLÜ YÖNETİMLERİN ESERİ

Teknoloji 01.02.2018 - 13:39, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2141+ kez okundu.
 

ÇEVRİM MOBİLYA KENT ÜYELERİMİZ VE GÜÇLÜ YÖNETİMLERİN ESERİ

ERCİYES KSS YAPI Kooperatifinin yönetimine aday olan listede şu isimler yer aldı.
   Ülkemizin sayılı Mobilya Kent projesini hayata geçiren ERCİYES KSS YAPI KOOPERATİFİ 03-02-2018 tarihinde genel kurulunu gerçekleştirecek. Kooperatif kuruluşunu gerçekleştiren ve yaptığı çalışmalarla kısa bir sürede 1200 iş yeri ile devasa bir projenin yapılması sürecinde başkanlığını yürüten Mehmet Ali Çevrim  yönetimi yeniden aday olduğunu belirterek seçim çalışmalarına  başladı. Çevrim hayata geçirdiğimiz Mobilya Kent’te büyüklükleri 200 ile bin metrekare arasında değişen 743 işyeri var. Kredisi kullandırılarak TOKİ tarafından ‘Mobilya Altyapısını Güçlendirme Projesi’ kapsamında inşa edilen işyerleri, 1 milyon 400 bin metrekarelik toplam alanının 800 bin metrekarelik bölümünde yer alıyor. İki yıl önce 460 bin metrekare alan üzerinde temeli atılan teşhir ve satış reyonları ile çağdaş standartlardaki mobilya fuarında ise yapım çalışmaları yıl sonunda bitecek dedi. Çevrim bu kadar büyük bir proje tabi ki bir  kadronun başarısı 2012 yılında projeye başladığımız günden bu güne her zaman bu projenin en kısa zamanda ve üyelerimize en iyi şekilde hizmet verecek kadrolardan yönetimimizi oluşturduk ve bunda da başarılı olduk 03-02-2018 yılına gerçekleştireceğimiz yönetim seçiminde de bu projeye en üst seviyede katkı sunacak arkadaşlarımızla yola çıktık dedi.  ERCİYES KSS YAPI Kooperatifinin yönetimine aday olan listede şu isimler yer aldı.               YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELER YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER 1- MEHMET ALİ ÇEVRİM 1- SELÇUK SANCAK 2- ŞABAN SÖZDUYAR 2- TAHİR ÖZTÜRK 3- HAYRİ TEMİZ 3-İSMAİL EMEK 4- ALİ RIZA ŞENOZAN 4-ÖZDEN TEMİR 5- HALİL VURGUN 5-ŞİNASİ TEMUR 6- ERDOĞAN YAYLA 6-İSA AKSÜT 7- HÜSEYİN MERCAN 7-MAHMUT TOKGÖZ 8- MUSTAFA ALTUNEL 8-SELAHATDİN AKDENİZ 9- ALİ KAVAFOĞLU 9-GÜVEN OK       DENETİM KURULU ASIL ÜYELER DENETİM KURULU ASIL ÜYELER 1- HACI ÇEVİKEL 1-HASAN ARAPOĞLU 2- MUSTAFA ANDAÇ 2-HASAN İLBASMIŞ 3- OĞUZ KILINÇ 3-VEDAT BOZDAĞ    
ERCİYES KSS YAPI Kooperatifinin yönetimine aday olan listede şu isimler yer aldı.

 

 Ülkemizin sayılı Mobilya Kent projesini hayata geçiren ERCİYES KSS YAPI KOOPERATİFİ 03-02-2018 tarihinde genel kurulunu gerçekleştirecek. Kooperatif kuruluşunu gerçekleştiren ve yaptığı çalışmalarla kısa bir sürede 1200 iş yeri ile devasa bir projenin yapılması sürecinde başkanlığını yürüten Mehmet Ali Çevrim  yönetimi yeniden aday olduğunu belirterek seçim çalışmalarına  başladı. Çevrim hayata geçirdiğimiz Mobilya Kent’te büyüklükleri 200 ile bin metrekare arasında değişen 743 işyeri var. Kredisi kullandırılarak TOKİ tarafından ‘Mobilya Altyapısını Güçlendirme Projesi’ kapsamında inşa edilen işyerleri, 1 milyon 400 bin metrekarelik toplam alanının 800 bin metrekarelik bölümünde yer alıyor. İki yıl önce 460 bin metrekare alan üzerinde temeli atılan teşhir ve satış reyonları ile çağdaş standartlardaki mobilya fuarında ise yapım çalışmaları yıl sonunda bitecek dedi. Çevrim bu kadar büyük bir proje tabi ki bir  kadronun başarısı 2012 yılında projeye başladığımız günden bu güne her zaman bu projenin en kısa zamanda ve üyelerimize en iyi şekilde hizmet verecek kadrolardan yönetimimizi oluşturduk ve bunda da başarılı olduk 03-02-2018 yılına gerçekleştireceğimiz yönetim seçiminde de bu projeye en üst seviyede katkı sunacak arkadaşlarımızla yola çıktık dedi.

 ERCİYES KSS YAPI Kooperatifinin yönetimine aday olan listede şu isimler yer aldı.

 

 

 

 

 

 

 

YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELER YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

1- MEHMET ALİ ÇEVRİM 1- SELÇUK SANCAK

2- ŞABAN SÖZDUYAR 2- TAHİR ÖZTÜRK

3- HAYRİ TEMİZ 3-İSMAİL EMEK

4- ALİ RIZA ŞENOZAN 4-ÖZDEN TEMİR

5- HALİL VURGUN 5-ŞİNASİ TEMUR

6- ERDOĞAN YAYLA 6-İSA AKSÜT

7- HÜSEYİN MERCAN 7-MAHMUT TOKGÖZ

8- MUSTAFA ALTUNEL 8-SELAHATDİN AKDENİZ

9- ALİ KAVAFOĞLU 9-GÜVEN OK

 

 

 

DENETİM KURULU ASIL ÜYELER DENETİM KURULU ASIL ÜYELER

1- HACI ÇEVİKEL 1-HASAN ARAPOĞLU

2- MUSTAFA ANDAÇ 2-HASAN İLBASMIŞ

3- OĞUZ KILINÇ 3-VEDAT BOZDAĞ

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.