HACILAR BELEDİYE PERSONELİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Yaşam 01.06.2018 - 14:11, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3177+ kez okundu.
 

HACILAR BELEDİYE PERSONELİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Övüç,
  Hacılar Belediye Personeli geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. Hacılar Belediyesi tarafından her ramazan ayında geleneksel olarak tertip edilen iftar yemeğine Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Övüç, Daire Müdürleri ve belediye çalışanları katıldı. Hacılar Belediyesi Düğün salonunda gerçekleştirilen iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Hacılar Belediyesi ailesi olarak ilçenin tüm mahallelerine personelin gayretli çalışmaları ile gece gündüz demeden hizmet üretiyor olmaktan dolayı mutluluk duyduğuna vurgu yaptı. Başkan Ekici sözlerini şöyle sürdürdü; “Hacılar Belediyesi ailesini oluşturan her bir personelimize, ilçemize yapılan hizmetlerin tamamında gösterdikleri emek ve özveriden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Ramazan birlik demek, hoşgörü demek, kardeşlik demek, yardımlaşma demek. İnşallah çevremizdeki yardıma muhtaç olanlara ulaşalım onlara yardım edelim. Ulaşamadığınız kişiler olursa bizlere bildirin bizler ulaşmaya çalışalım. Rabbim senesine sağlık ve sıhhatle kavuştursun. Ramazan ayının manevi ortamında birlik ve beraberliğimizin güçlenerek devam etmesini daha nice ramazanlara hep birlikte ulaşmayı ümit ediyor, Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum.”
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Övüç,

 

Hacılar Belediye Personeli geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

Hacılar Belediyesi tarafından her ramazan ayında geleneksel olarak tertip edilen iftar yemeğine Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Övüç, Daire Müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

Hacılar Belediyesi Düğün salonunda gerçekleştirilen iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Hacılar Belediyesi ailesi olarak ilçenin tüm mahallelerine personelin gayretli çalışmaları ile gece gündüz demeden hizmet üretiyor olmaktan dolayı mutluluk duyduğuna vurgu yaptı.

Başkan Ekici sözlerini şöyle sürdürdü; “Hacılar Belediyesi ailesini oluşturan her bir personelimize, ilçemize yapılan hizmetlerin tamamında gösterdikleri emek ve özveriden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Ramazan birlik demek, hoşgörü demek, kardeşlik demek, yardımlaşma demek. İnşallah çevremizdeki yardıma muhtaç olanlara ulaşalım onlara yardım edelim. Ulaşamadığınız kişiler olursa bizlere bildirin bizler ulaşmaya çalışalım. Rabbim senesine sağlık ve sıhhatle kavuştursun. Ramazan ayının manevi ortamında birlik ve beraberliğimizin güçlenerek devam etmesini daha nice ramazanlara hep birlikte ulaşmayı ümit ediyor, Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.