HACILAR EMNİYETİ, VATANDAŞLARA TEK TEK ANLATTI!

Gündem 06.02.2019 - 13:19, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3059+ kez okundu.
 

HACILAR EMNİYETİ, VATANDAŞLARA TEK TEK ANLATTI!

Hacılar İlçe Emniyet Müdürlüğü, tarafından yaya kaldırımı ve yaya
  Hacılar Emniyeti, vatandaşlara tek tek anlattı! Hacılar İlçe Emniyet Müdürlüğü,  tarafından yaya kaldırımı ve yaya geçitlerinde uymaları gereke kurallar hakkında sürücüler ve vatandaşları bilgilendirdi. Hacılar meydanı ve okul çevrelerinde gerçekleştirilen çalışmada sürücülere ve  yayalara broşürler verilerek uymaları gereken kurallar ekipler tarafından  anlatıldı., Özellikle okulların bulunduğu bölgelerde, trafik bilincini arttırmak amacıyla eğitimi ve bilinçlendirici programlar düzenlendi Yetkililer ,Hacılar ’da  çok sayıda trafik polisin katıldığı uygulama çerçevesinde öğrencilere ve vatandaşlara yaya geçitlerinin kullanımı ve önemi, emniyet kemeri kullanımı, trafik ışıklarının ihlali durumunda meydana gelecek kazalar, seyir halindeyken cep telefonu kullanımı ve hız limitleri ile ilgili bilgilendirme çalışması yapıldığı kaydedildi.     
Hacılar İlçe Emniyet Müdürlüğü, tarafından yaya kaldırımı ve yaya



 

Hacılar Emniyeti, vatandaşlara tek tek anlattı! Hacılar İlçe Emniyet Müdürlüğü,  tarafından yaya kaldırımı ve yaya geçitlerinde uymaları gereke kurallar hakkında sürücüler ve vatandaşları bilgilendirdi. Hacılar meydanı ve okul çevrelerinde gerçekleştirilen çalışmada sürücülere ve  yayalara broşürler verilerek uymaları gereken kurallar ekipler tarafından  anlatıldı., Özellikle okulların bulunduğu bölgelerde, trafik bilincini arttırmak amacıyla eğitimi ve bilinçlendirici programlar düzenlendi

Yetkililer ,Hacılar ’da  çok sayıda trafik polisin katıldığı uygulama çerçevesinde öğrencilere ve vatandaşlara yaya geçitlerinin kullanımı ve önemi, emniyet kemeri kullanımı, trafik ışıklarının ihlali durumunda meydana gelecek kazalar, seyir halindeyken cep telefonu kullanımı ve hız limitleri ile ilgili bilgilendirme çalışması yapıldığı kaydedildi.   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.