HACILAR İÇİN GELECEĞE BAKMALIYIZ

Yaşam 30.01.2019 - 16:45, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3227+ kez okundu.
 

HACILAR İÇİN GELECEĞE BAKMALIYIZ

sosyal medyadaki bazı yorumlar, eleştiri sınırını aşarak
  Hacılar Haber Gazetesi olarak seçim çalışmalarının başladığı bu günlerde, amacımız bütün adaylarının çalışmalarını ve projelerini siz değerli takipçilerimiz ve okuyucularımıza duyurmak.  Bizler bu haber ve faaliyetleri duyururken.  Gazetemizi takip eden hemşerilerimizin de, beklentilerini dile getirmeleri  en doğal hakları. Ama sosyal medyadaki  bazı yorumlar, eleştiri sınırını aşarak insanlarımızı rencide edecek seviyelere gelmekte.  Bizlerde yayın politikamız gereğinde ahlak kurallarına aykırı yorumları engellemek zorunda kalmaktayız.  Her ne kadar buna  tepki gösteren,  takipçilerimiz olsada b bizlerin görevi sadece seçim süresinde değil. Yılın 365 günü insanlarımızla birlikte, düğünde, cenazede yüz yüze geleceğimizi de düşünmek bizlerin önceliğidir.  Değerli Hacıları hemşerilerim, bu saatten sonra yapılıp, yapılmayanları tartışmak yerine, mevcut adayların projelerini, kadrolarını ve faaliyetlerini takip ederek. İlçemiz için yapılmasını beklediğiniz hizmetleri dile getirilmesinin  ilçemizi için daha yararlı olacağı  kanaatindeyiz .  Mühür artık sizde, oylarınız ile  başkan seçeceksiniz. Adayların çalışmalarını, projelerini takip  ederek ilçemize kimin daha iyi hizmet edeceğini düşünüyorsanız onu seçersiniz.  Bu süreçte insanları kırmadan, üzmeden ve Hacılar’ın birliğine zarar vermeden oyunuzu vermeli, Hacılar için kısır çekişmeleri bir yana bırakıp ilçenin geleceğine bakmalıyız.                                                                                                 AHMET TANDOĞAN
sosyal medyadaki bazı yorumlar, eleştiri sınırını aşarak

 

Hacılar Haber Gazetesi olarak seçim çalışmalarının başladığı bu günlerde, amacımız bütün adaylarının çalışmalarını ve projelerini siz değerli takipçilerimiz ve okuyucularımıza duyurmak.

 Bizler bu haber ve faaliyetleri duyururken.  Gazetemizi takip eden hemşerilerimizin de, beklentilerini dile getirmeleri  en doğal hakları.

Ama sosyal medyadaki  bazı yorumlar, eleştiri sınırını aşarak insanlarımızı rencide edecek seviyelere gelmekte.  Bizlerde yayın politikamız gereğinde ahlak kurallarına aykırı yorumları engellemek zorunda kalmaktayız.

 Her ne kadar buna  tepki gösteren,  takipçilerimiz olsada b bizlerin görevi sadece seçim süresinde değil. Yılın 365 günü insanlarımızla birlikte, düğünde, cenazede yüz yüze geleceğimizi de düşünmek bizlerin önceliğidir.

 Değerli Hacıları hemşerilerim, bu saatten sonra yapılıp, yapılmayanları tartışmak yerine, mevcut adayların projelerini, kadrolarını ve faaliyetlerini takip ederek. İlçemiz için yapılmasını beklediğiniz hizmetleri dile getirilmesinin  ilçemizi için daha yararlı olacağı  kanaatindeyiz .

 Mühür artık sizde, oylarınız ile  başkan seçeceksiniz. Adayların çalışmalarını, projelerini takip  ederek ilçemize kimin daha iyi hizmet edeceğini düşünüyorsanız onu seçersiniz. 

Bu süreçte insanları kırmadan, üzmeden ve Hacılar’ın birliğine zarar vermeden oyunuzu vermeli, Hacılar için kısır çekişmeleri bir yana bırakıp ilçenin geleceğine bakmalıyız.

                                                                                                AHMET TANDOĞAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.