YOLLARIMIZ SULANIYOR AMA KALICI BİR ÇÖZÜM İSTİYORUZ

Yaşam 18.11.2017 - 11:20, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 893+ kez okundu.
 

YOLLARIMIZ SULANIYOR AMA KALICI BİR ÇÖZÜM İSTİYORUZ

Hacılar sınırları içerisinde bulunan ve yaklaşık olarak 50 işletmenin
YOLLARIMIZ SULANIYOR AMA KALICI BİR ÇÖZÜM İSTİYORUZ Hacılar sınırları içerisinde bulunan ve yaklaşık olarak 50 işletmenin faaliyet gösterdiği , organize sanayindeki  iş yerlerinin yoldaki tozlardan zarar görmemesi için, Hacılar Belediyesi tarafından yolların sulama işlemi hız kesmeden devam ediyor.  Bölgede faaliyet gösteren iş yerleri sahipleri ,yıllarca yollarımızın asfalt olması için yetkililere ricada bulunduk. Ama bu yolların  asfalt sorunu hala çözülmedi. Yaklaşık 1 ay önce yolun alt yapısı yapılarak yollar genişletildi.  Asfalt yapılmayınca birde yollarda toz problemi meydana geldi. Bunun için Hacılar Belediyesine yaptığımız baş vurularla işletmelerimiz önündeki toprak yollar, gün boyunca belediye ekiplerimizce sulanarak bu  problemimize geçici bir çözüm sağlandı. Ama bizim isteğimiz yollarımızın bir an önce asfalt yapılarak kalıcı bir çözüm bulunmasından yana dediler.
Hacılar sınırları içerisinde bulunan ve yaklaşık olarak 50 işletmenin

YOLLARIMIZ SULANIYOR AMA KALICI BİR ÇÖZÜM İSTİYORUZ

Hacılar sınırları içerisinde bulunan ve yaklaşık olarak 50 işletmenin faaliyet gösterdiği , organize sanayindeki  iş yerlerinin yoldaki tozlardan zarar görmemesi için, Hacılar Belediyesi tarafından yolların sulama işlemi hız kesmeden devam ediyor.  Bölgede faaliyet gösteren iş yerleri sahipleri ,yıllarca yollarımızın asfalt olması için yetkililere ricada bulunduk. Ama bu yolların  asfalt sorunu hala çözülmedi. Yaklaşık 1 ay önce yolun alt yapısı yapılarak yollar genişletildi.  Asfalt yapılmayınca birde yollarda toz problemi meydana geldi. Bunun için Hacılar Belediyesine yaptığımız baş vurularla işletmelerimiz önündeki toprak yollar, gün boyunca belediye ekiplerimizce sulanarak bu  problemimize geçici bir çözüm sağlandı. Ama bizim isteğimiz yollarımızın bir an önce asfalt yapılarak kalıcı bir çözüm bulunmasından yana dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.